.

Radan: Radprofile

Radprofile, håndter 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til alle typer laser, plasma, vandstråle og flamme-skæremaskiner

RADAN logo

Førende software indenfor laserskæring i tyndpladeindustrien

Radprofile er en omfattende og integreret software, der dækker alt fra håndtering af 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til stort set alle typer laser, plasma, vandstråle og flamme-skæremaskiner, herunder også 5 akset.

Radprofile er verdens førende software til programmering af skæremaskiner. Fra at have programmeret de første skærende maskiner i tyndpladeindustrien har RADAN udviklet sig til at kunne programmere stort set alle mærker og typer af laser-, plasma-, vandstråle- og flamme-skæremaskiner på verdensplan.

Radprofile er designet til at give operatørerne de værktøjer, de behøver, for at reducere leveringstiden og optimere programmerne til maskinerne. Radprofile giver den optimale udnyttelse af materialerne, der i sidste ende giver store besparelser på materialeforbruget.

Vores

Kundeudtalelser

Radprofile understøtter

Radprofile er maskine uafhængig og understøtter alle større producenter som:

... og mange flere!

Produkteksempler

Radprofile er designet til at give operatørerne de værktøjer, de behøver for at reducere leveringstiden og optimere programmerne til maskinerne. Radnest giver den optimale udnyttelse af materialerne der i sidste ende betydelige store besparelser på materialeforbruget.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

What does RADAN CAD/CAM do
Quick cost estimation inside RADAN CAM
Radprofile
RADAN 3D
Advanced True Shape Nesting Software
Radmanager from RADAN

Yderligere informationer

Se de mange fordele ved RADAN!
Tilmeld dig kursus i RADAN
Arbejd hjemme fra i RADAN
Opret nemt og enkelt tilbud med Radquote i RADAN
Application Engineer, B.Sc.Me.

THOMAS HOUGAARD SKIPPER

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.