Radnest kan gøre din virksomhed og produktion mere klimavenlig

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

RADAN-programmet Radnest kan gøre din tyndpladeproduktion mere klimavenlig ved at udnytte materialerne bedst muligt.

RADAN: Radnest

Miljø og klima er et tiltagende og fortsat voksende fokus hos mange virksomheder. At have en grøn produktion kan være en attraktiv og afgørende faktor, når kunder leder efter en virksomhed til at producere deres produkt. Med Radnest fra RADAN kan du gøre din tyndpladebearbejdning mere klimavenligt og samtidig spare penge.

I forbindelse med tyndpladebearbejdning er det fordelagtigt at kunne udnytte sine materialer mest muligt. Det kan dog være udfordrende, hvordan emnerne skal placeres på materialet for at resultatet er det størst mulige antal emner, uden det går ud over kvaliteten. Radnest er et softwareprogram, der hjælper dig med at lægge det svære puslespil.

RADAN tilbyder en rækker programmer, der kan forenkle og optimere dit arbejde med tyndplader. Radnest er en del af både Radprofile og Radbend, hvilket betyder at du kan udnytte dine materialer optimalt, uanset om du skærer eller stanser dine emner.

Udover at Radnest kan anvendes til forskellige typer tyndpladebearbejdning, kan programmet optimere udskæringer på tværs af dine plader. På den måde er du selv i store produktioner med mange forskellige emner sikret den bedst mulige udnyttelse af materialet.

Hvor meget er det muligt at spare?

Måske er det er spørgsmål, du står tilbage med. Nestingbesparelser afhænger naturligvis af, hvilke emner der skal skæres eller stanses. Besparelserne varierer derfor fra produktion til produktion, men det er muligt at reducere dit materialespild med helt op til 12 procent. Grundlæggende kan det siges, at jo større produktionen er, desto større besparelser vil det være muligt at opnå.

Uanset hvor stor besparelsen vil være i din virksomhed, vil Radnest fra RADAN gøre din produktion mere klimavenlig, fordi du undgår unødvendigt spild af materialer. Det kan derfor både være en gave for din pengepung og for miljøet at implementere Radnest-softwaren i din virksomhed.

Relaterede nyheder