Nyt stort bibliotek af on-demand webinarer

Vores omfattende bibliotek af on-demand webinarer er nu tilgængeligt for dig, der gerne vil udvikle og optimere dine færdigheder inden for CAD-design, CAM, produktkonfiguration og digitale værktøjer og meget mere.

Hvilket webinarer er bl.a. tilgængelige at se?

  • Forbedr din arbejdsgang: Lær nyttige tips og tricks til at effektivisere din daglige brug af SOLIDWORKS. Fra avancerede modelleringsteknikker til tidsbesparende genveje, hjælper vi dig med at arbejde smartere, ikke hårdere.
  • Grundig introduktion: Få en grundig introduktion til SOLIDWORKS og lær, hvordan du bedst udnytter dets kraftfulde værktøjer til dine designprojekter. Dette webinar er perfekt for både nye brugere og dem, der ønsker at opfriske deres viden.
  • Integreret Løsning: Opdag hvordan 3DEXPERIENCE-platformen ikke blot fungerer som et PDM-system, men også som en integreret løsning til samarbejde og innovation. Lær at udnytte platformens fulde potentiale for at forbedre din virksomheds workflows og produktivitet.
  • Effektive Værktøjer til Træbearbejdning: Lær hvordan SWOOD kan transformere din design- og produktionsproces ved at tilbyde effektive værktøjer specifikt til træbearbejdning. Dette webinar viser, hvordan du kan optimere din arbejdsproces og øge effektiviteten.
  • Naviger Overgangen: Få praktiske tips til at navigere fra AutoCAD til DraftSight og udnyt fordelene ved denne effektive CAD-software. Vi guider dig gennem overgangen og viser, hvordan DraftSight kan blive en værdifuld del af dit værktøjssæt.
  • Automatisering af Tilbudsgivning og Konfigurationer: Dyk ned i, hvordan du kan automatisere tilbudsgivning og konfigurationer ved hjælp af DriveWorks inden for CONFIQ-miljøet. Dette webinar er ideelt for dem, der ønsker at forbedre effektiviteten i deres salgs- og produktionsprocesser.
  • Digitaliseringstilskud: Få indsigt i, hvordan SMV’er kan drage fordel af digitaliseringstilskud til at forbedre effektivitet, sikkerhed og opkvalificering. Lær hvordan du kan ansøge om tilskud og implementere løsninger, der optimerer din virksomhed.

Besøg vores webinar on-demand side

Besøg vores webinar on-demand side for at få gratis adgang til disse og mange flere spændende sessioner. Uanset om du er en erfaren professionel eller nybegynder, er vores webinarer designet til at inspirere og uddanne, så du kan maksimere dine resultater og opnå succes.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »