Kom i gang med SOLIDWORKS på månedsbasis

Når konsulenter kontakter os hos Edge-Team, er det ofte med fokus på lejelicenser til SOLIDWORKS. Disse licenser er særligt attraktive for nyopstartede konsulenter, da de tilbyder en fleksibel og økonomisk måde at komme i gang med SOLIDWORKS på.

Fordele ved SOLIDWORKS lejelicenser

SOLIDWORKS kan både lejes og ejes, men for mange konsulenter, især dem der lige er startet, er 3-måneders licenser en populær løsning.

Det skyldes hovedsageligt to faktorer:

  • Lavere kapitaludlæg
  • Øget fleksibilitet.

Ved at vælge en kortere licensperiode undgår man at binde sig til en større investering, hvilket er ideelt for konsulenter med usikkerhed omkring fremtidige projekter.

Skalerbarhed og omkostningsstyring

En af de store fordele ved SOLIDWORKS lejelicenser er, at de er nemme at skalere. Mange konsulenter starter med den mindste licens, SOLIDWORKS Standard, og opgraderer efter behov. Hvis et projekt kræver simuleringsarbejde i de sidste faser, kan man opgradere til en SOLIDWORKS Premium-licens. Denne opgradering betales kun for den periode, hvor den højere funktionalitet er nødvendig, hvilket holder omkostningerne nede.

Betalingsløsninger for fleksibilitet

Vi har bemærket, at cashflow er en kritisk faktor for konsulenter. Derfor tilbyder vi nu muligheden for at betale for SOLIDWORKS på månedsbasis. Selvom licenserne i sig selv ikke nødvendigvis er på månedsbasis, har vi løsninger, hvor betalingen kan ske månedligt eller kvartalsvis. Dette giver en større økonomisk fleksibilitet og bedre budgetstyring.

Skræddersyede løsninger

Hos Edge-Team forstår vi, at hver konsulent har unikke behov. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til netop din situation. Uanset om du har brug for en licens i tre måneder, ønsker at betale månedsvis, eller foretrækker kvartalsvis betaling, kan vi finde den rette løsning for dig.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den bedste måde at få dig i gang med SOLIDWORKS. Vores mål er at sikre, at du har den nødvendige fleksibilitet og kontrol over dine omkostninger, så du kan fokusere på dine projekter og kunder.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »