3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Forbedr samarbejde og innovation med en cloud-baseret business platform

Med 3DEXPERIENCE kan I sammenkoble hele virksomheden og skabe vækst ved at arbejde med SOLIDWORKS i skyen. Med DEXPERIENCE Works arbejder du i din velkendte SOLIDWORKS platform, så du kan designe fuldstændig som du plejer – men koblingen til skyen betyder, at det bliver nemmere at samarbejde med dine kollegaer, uanset hvor i sidder.

3DEXPERIENCE har værktøjer til alle afdelinger, og hjælper jer med at arbejde sammen på en effektiv måde, så I kan skabe innovative produkter. 3DEXPERIENCE hjælper jer blandt andet med at:

  • Samarbejde
    Når I arbejder med SOLIDWORKS i skyen kan I kommunikere nemt og effektivt, og sikre, at alle altid arbejder i den nyeste version af jeres produktdesign.
  • Skabe
    3DEXPERIENCE giver jer en lang række nyttige og effektive værkøjer til designkreativitet, overfladekvalitet og produktoplevelse.
  • Simulere
    Fremskynd processen med at evaluere materialers og produkters ydeevne, pålidelighed og sikkerhed, før I forpligter jer til fysiske prototyper.
 
Og meget mere! 3DEXPERIENCE tilbyder værktøjer, der hjælper hele virksomheden, fra ledelsen, designteamet og ingeniørerne, til produktionen, marketing og salg.

Kom godt i gang med 3DEXPERIENCE med et godt tilbud – bliv kontaktet og hør mere om dine muligheder

Du kan også ringe direkte til os på +45 70 200 392 og høre mere om, hvordan 3DEXPERIENCE kan gøre jeres arbejdsprocesser endnu bedre.

Ledelse og Samarbejde

Administrér produktkreation fra tidlig planlægning til udgivelse og forbedre dit samarbejde på tværs af teams i et effektivt onlinemiljø.

Simulation

Integrér simuleringsteknologier, herunder strukturer, væsker, plastsprøjtestøbning, akustik og strukturelle applikationer, i dine daglige produktdesignaktiviteter.

Design

Opdag det mest kraftfulde sæt af løsninger til designkreativitet, overfladekvalitet og produktoplevelse.

Til produktionen

DELMIA i skyen leverer løsninger til at udnytte den virtuelle verden af modellering og simulering med den virkelige verden af operationer.

Til ingeniører

Digital prototyping, analyse og simulering, giver produktudviklingsteams mulighed for virtuelt at skabe og analysere produktet i dets driftsmiljø.

Salg og marketing

Brug 3DEXCITE for at skabe markedsføringsoplevelser og storslået historiefortælling på tværs af alle mediekanaler.

3DEXPERIENCE logo