Se hvilke nye fede fordele, der følger med RADAN 2022

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Arbejder du med tyndpladebearbejdning, kan du nu skynde dig ind og downloade RADANs nye opdatering, RADAN 2022.

Den nye opdatering er fyldt med nye fede elementer, og vi har listet nogle af de bedste nedenfor:

  • Adgang til DESIGNER Companion for alle SMA-kunder (kunder med en aktiv serviceaftale), der giver dig en kraftfuld CAD- og CAM-funktionalitet med unikke værktøjer til dine metalpladeemner
  • CAD- og CAM-forbedringer der inkluderer bedre nesting workflows, automatiseret setup sheet og nest project reporting, og evnen til at markere parts ved hjælp af QR-koder til data matrix marking
  • Radbend forbedringer der inkluderer support til både den nyeste Cybelec controller og til Ermaksan og Durma bukkemaskiner, evnen til at eksportere Radbend-værktøjer til SAFAN-controllere og materialesynkronisering med Radquote
  • Forbedret accept af 3D-filer i Radquote, der nu understøtter IGES- og VDF-filer samt STEP
  • … Og mange flere!

Vi synes dog et par stykker af de nye elementer er endnu federe end de andre. Disse elementer er kort beskrevet nedenfor:

Nesting

Den nye opdatering gør at nesting af dine metalemner er meget mere fleksibel med en større funktionalitet.

Ethvert nesting workflows starter med et nest projekt. Nest projektet er blevet forbedret for at give mere fleksibilitet. Du kan arbejde med et igangværende projekt, oprette et nyt, eller endda vælge et eksisterende projekt – alt sammen fra én dialogboks.

Desuden er nesting af både stænger og rør blevet meget mere konsekvent, hvilket gør, at prisberegning i Radquote er nemmere i forhold til rør og stænger.

Meget mere automatisering

En af de helt gode ting ved den nye RADAN-opdatering er, at du kan komme til at spare mange arbejdstimer. Der er nemlig flere nye elementer, der tager din produktion tættere og tættere på automatisk. På den måde får du mere tid, du kan bruge andensteds.

Det er blandt andet blevet lettere at tilføje buk til sine emner, da programmet automatisk integrerer dem i designet. Derudover er setup sheets og nest projekt rappotering blevet automatiseret, hvilket øger din produktivitet, da du slipper for at lave de samme opgaver flere gange.

Radquote

Det er nu blevet endnu nemmere at oprette tilbud i Radquote – hurtigt og professionelt!

I den nye opdatering accepterer Radquote nemlig endnu flere 3D-formater. Før accepterede Radquote STEP-filer, men accepterer nu også IGES- og vdf-filer.

For single parts og assemblies er processerne stadig fuldt automatiserede, og de emner, der ikke anerkendes som pladeemner, behandles nu som indkøbte dele.

Alt i alt er det blevet hurtigere at give lave tilbud til kunderne med mindre manuelt arbejde. Derudover er RADAN selvfølgelig stadig med til at sikre, at din programmeringstid optimeres og dit materialeforbrug mindskes.

Relaterede nyheder