Fordelene ved SOLIDWORKS collaborative designer

At opbygge teams, hvor godt samarbejde er i fokus, er en vigtig del af fremtidens arbejdsformer. Man skal kunne udnytte talenter og generere ideer i virksomheden – innovative produkter skabes gennem stærke teams og gode ideer. Et team med godt samarbejde er mest effektivt og omkostningseffektivt, når teammedlemmer kan samarbejde hvor som helst, når som helst, og fra ethvert device. Det er her SOLIDWORKS Collaborative designer kommer ind i billedet!

SOLIDWORKS Collaborative designer gør det nemt at forbinde din desktop SOLIDWORKS-software til jeres cloud!

Hvad er SOLIDWORKS Collaborative designer?

SOLIDWORKS Collaborative designer forbinder SOLIDWORKS desktop til 3DEXPERIENCE platformen, hvilket giver designere mulighed for sikkert at gemme SOLIDWORKS-data i skyen og få adgang til dem igen fra en browser, uanset hvor man befinder sig og hvilket device, man arbejder fra. Alle 3DEXPERIENCE-løsninger til design, simulering, fremstilling og styring kan udnytte dataene, når først de er på platformen.

Du kan læse mere om SOLIDWORKS Collaborative Designer og de mange andre funktioner i 3DEXPERIENCE her.

De største fordele ved SOLIDWORKS Collaborative designer

  • Gem på skyen: Gem dine CAD-data på 3DEXPERINCE-platformen og gør dem tilgængelige for alle løsninger og brugere på platformen.
  • Gennemgå opgaver og data: Giv interessenter mulighed for at bruge dine designdata sammen med alle tilgængelige forretningsdata i skyen, mens du fortsætter med at arbejde i SOLIDWORKS.
  • Samarbejd på enhver enhed: Del dine SOLIDWORKS-design i dit forretningsøkosystem fra enhver enhed – når som helst!
  • Udfør lifecycle operations: Søg, udforsk og vælg relevante designkontekster fra en webbrowser, og udfør livscycklusoperationer, herunder at revidere, frigive og låse/låse op.
  • Administrer i skyen: Se, del, annotér, diskuter og administrer design, hvor som helst, når som helst og på enhver enhed med en webbrowser.
  • Visualiser online: Visualiser 3D-komponenter med det samme fra enhver web-aktiveret enhed. Naviger i tabelform og 3D-designdata samtidigt og valider nemt forskellene mellem to produktstrukturer.
  • Nem interaktion: Undgå omarbejde og dataoversættelsesfejl gennem integreret interaktion med 3DEXPERIENCE-designværktøjer såsom SOLIDWORKS 3D Creator og 3D Sculptor.
  • Administrer og revider sikkert: Administrer dine data og alle facetter af din produktudviklingsproces sikkert på platformen. Kontroller fx revisioner med specialiserede værktøjer.

Relaterede nyheder