Et succesfuldt og veloverstået ETUX 2023 – læs om eventet

Lis-Linette Knoth Grand
Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

Ønsker du at deltage til ETUX 2024? Tilmeld dig på siden her

Den 5.-6. oktober var vi traditionen tro, da vi afholdt vores årlige brugermøde for CAD- og CAM-brugere, ETUX. Igen i år fandt ETUX sted i Fredericia på Trinity Hotel & Konference Center, hvor vi afholdt sessioner om EDGECAM, SOLIDWORKS, 3DEXPERIENCE og relaterede produkter.

Gruppebillede til ETUX 2023

Til vores EDGECAM-sessioner kunne vores deltagerne høre om alle de nye forbedringer i EDGECAM, der hjælper med at minimere risikoen for kollisioner i din bearbejdning, og som hjælper med at mindske arbejdstimerne i produktionen. Derudover var der en masse fede sessions i bl.a. simulering, drejning og fræsning, og i pausen kan man udfordre sine kollegaer på vores racerbilsimulator fra Asetek.

CAM-deltagerne kunne også høre et spændende oplæg fra vores partnere Hexagon, samarbejdspartner DAMRC og vores kunde Niels Bohr Instituttet. Mens vores CAD-supportteam præsenterede om SOLIDWORKS Templates, PDM, DriveWorks Pro & Solo, SOLIDWORKS Composer, API, Simulering og flere funktioner i 3DEXPERIENCE.

I vores Partner Pavilion kunne vores kunder snakke med DriveWorks-teamet fra England, SOLIDWORKS– og 3DEXPERIENCE-folk fra Dassault Systemés og HEXAGON samt høre om Edge-Teams nyeste forretningsområder CONFIQ og 3D Printeq.

Billeder af DriveWorks teamet til ETUX

Begge dage på ETUX kørte vi demo på vores CreatBot F430– og CreatBot D600Pro 3D printere, som vi nu forhandler på vores webshop 3DPrinteq.dk. Derudover afholdte vi også 2 sessioner omhandlende, hvordan du kommer i gang med 3D print i produktionen.

Billeder af 3D Print til ETUX
Billeder af 3D Print til ETUX

Vi havde også fokus på underholdningselementer, hvor folk kunne komme og dyste imod hinanden i en SOLIDWORKS ‘Konstruér på tid’-konkurrence eller køre race på vores SimRacer, der er produceret af Asetek, som en del af deres nye forretningsområde inden for SimSports markedet.

Konstruer på tid til ETUX 2023
SimSimulator til ETUX 2023

I år kunne du komme lidt tættere på teamet i vores Partner Pavilion. Deltagerne kunne læse og se, hvad teamet bruger deres fritid på, hvilket bragte stor begejstring blandt kunderne. Hasse har bl.a. andet opsat sin motorcykel, Mathias går til konkurrence i styrkeløft, så han har taget hans vægtstang med, og Hansjørgen har taget hans faldskærm med, som han bruger til faldskærmsudspring

Mød din Edge-Teamer til ETUX
Styrkeløft til ETUX
Motorcykel til ETUX

For dem, som blev om aftenen torsdag, var der stand-up som underholdning i stedet for kasino, som vi har kørt tidligere. Det blev afholdt af komikeren, Tjelle Vejrup, som atter var med på ETUX 2023 som speaker. Han blev taget godt imod af deltagerne som et frisk og sjovt indslag. Man kunne møde ham under forskellige sessions eller i vores Partner Pavilion, hvor han var med til at interviewe deltagere og partnere.

Underholdning med Tjelle til ETUX
Middag til ETUX 2023

Fra Edge-Team siger vi endnu en gang tak til vores seje kundegruppe og samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at holde et fedt og unikt event som ETUX. Tak for et godt og lærerigt event, og vi håber på at se jer igen næste år!

Du kan tilmelde dig ETUX 2024 allerede nu her >>

Relaterede nyheder