Er et CAM-system det rigtige for din produktion?

Kan det virkelig betale sig at lave den ret store investering i et CAM-system?

I langt de fleste tilfælde er svaret ja!

Der kan selvfølgelig være nogle produktionsvirksomheder, hvor det ikke vil kunne svare sig at købe et CAM-system. Men CAM kan i langt de fleste tilfælde gøre en stor forskel for dig og optimere din produktion. Uanset hvor avancerede dine emner er, vil EDGECAM gøre en forskel for produktionen. Du kan forbedre dine bearbejdningsstrategier og metoder, så du kan arbejde langt mere avanceret og effektivt end maskinens styring ville kunne programmere.

Programmering i CAM

Programmeringen i EDGECAM er lidt anderledes end på maskinen. Du kan rykke rundt i dine bearbejdninger som du vil, men du kan også gøre det mere simpelt! I EDGECAM har du en Strategy Manager, der gør, at du nemt kan lave din bearbejdning fuldstændig automatisk. Med to klik regner EDGECAM alle dine værktøjer og bearbejdninger ud. På mindre end 10 minutter har du et program – så længe du har en strategi, der passer til det. Og strategien hjælper vi selvfølgelig gerne med at sætte op.

Tids- og prisberegning

Derudover kan du bruge CAM til at beregne tid på dine emner, så du nemt kan se, hvor lang tid det vil tage at køre et program. Denne tidsberegner kan du selvfølgelig udnytte til at beregne priser på dine elementer også.

Stadig i tvivl?

Uanset hvor simpel eller kompleks din bearbejdning er, vil du altså få store fordele med et CAM-system, så du kan blive endnu mere konkurrence-dygtig!

Er du stadig i tvivl, om CAM er det rigtige for jer? Så book et uforpligtende møde med vores CAM-tekniker, Hasse. Han kommer gerne ud til jer og snakker med jer om jeres muligheder.

Relaterede nyheder