Edge-Team deltager ved Spånligaen 2022

Hasse Dahl Sørensen
Application Engineer

Hasse Dahl-Sørensen

Har du interesse for den nyeste teknologi inden for den spåntagende industri, så kan du tilmelde dig gratis her.

Vi er blevet medlem af DAMRC, og i den forbindelse deltager vi i år på Spånligaen 2022. Spånligaen er et arrangement, hvor den spåntagende industri mødes.  

Udstillerne samarbejder om at bibringe de bedste demonstrationer med teknologi og innovation i højsædet. Deltagere kan komme helt tæt på de nyeste produkter inden for skærende værktøjer, køle-/smøremidler, opspænding, CNC-maskiner, materialer, CAM/CAD-software, filtrering og meget mere. 

Hvad kommer vi til at demonstrere på vores stand til Spånligaen?

På vores stand til Spånligaen vil vi præsentere flere ting indenfor bearbejdning og produktionsoptimering.

  • EDGECAM:

Vi vil præsentere alternative bearbejdningsmetoder for 3-aksede og 5-aksede CNC-maskiner ved brug af EDGECAM. Hertil vil vi sideløbende køre simuleringssoftwaren, NCSIMUL

Edge-Team Spånligaen 2022
  • CNC-Træningsmaskine:

Vi medbringer den eneste CNC-Træningsmaskine (HMT) i Danmark til messen, så folk kan opleve det nyeste inden for simulering af maskinføring, som er oplagt for undervisning af lærlinge på skoler og større produktionsvirksomheder.

  • 3D-print:

Desuden har vi investeret i 3D-printere fra Creatbot. Nogle af disse 3D-printere vil blive medbragt til Spånligaen, hvor vi vil demonstrere 3D-print til industribrug. Så I kan se, hvordan en industri 3D-printer kan hjælpe i en produktionsvirksomhed.

Arrangement afholdes over tre dage fra d. 6. – 8. september hos DAMRC i Herning. Vi glæder os til at se dig på Spånligaen 2022.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »