Fra koncept til produktion: SOLIDWORKS Ultimate gør det muligt

Ønsker du at lære mere om, hvordan SOLIDWORKS Ultimate kan optimere dine processer? Læs hele blogindlægget her: Optimér din produktudvikling med SOLIDWORKS Ultimate.

For at gøre det nemt at forstå, hvad SOLIDWORKS Ultimate kan tilbyde din virksomhed, har vi opdelt de centrale moduler i seks hovedområder. Klik på videoerne herunder for at få en detaljeret beskrivelse af hvert område.

Design dine produkter direkte i clouden med værktøjer som 3D Creator og 3D Sculptor. Oplev, hvordan disse værktøjer gør designprocessen hurtigere og mere fleksibel, og få dine idéer fra koncept til færdigt produkt på ingen tid.

Test og validér dine design tidligt i processen med SOLIDWORKS’ avancerede simuleringsværktøjer. Med adgang til Simulia kan du udføre strukturelle, termiske og dynamiske simuleringer og derved reducere behovet for fysiske prototyper.

Samarbejd nemt med dit team og eksterne partnere gennem cloudbaserede samarbejdsværktøjer som Lean Team Player. Del feedback, idéer og opdater projekter i realtid for at sikre en mere effektiv og problemfri projektstyring.

Hold styr på dine data, opgaver og deadlines med Product Release Engineer og Project Planner. Disse værktøjer sikrer, at dine projekter altid er organiserede og opdaterede fra start til slut.

Skab overbevisende præsentationer og markedsføringsmateriale med Product Communicator. Gør dine produktdemonstrationer interaktive og engagerende for dine kunder og interessenter.

Forbered dit design til både additive og subtraktive fremstillingsprocesser med SOLIDWORKS’ avancerede fremstillingsværktøjer. Uanset om det er 3D-print eller CNC-bearbejdning, understøtter SOLIDWORKS hele fremstillingsprocessen.

Hvorfor vælge SOLIDWORKS Ultimate?

SOLIDWORKS Ultimate er ikke kun en samling af værktøjer – det er en integreret løsning, der hjælper dig med at optimere hele produktets livscyklus. Med alt fra cloudbaserede design- og samarbejdsværktøjer til avanceret simulering og fremstillingsløsninger får du alle de redskaber, du behøver for at være konkurrencedygtig i en dynamisk og krævende industri.

Klar til at tage din produktudvikling til næste niveau?

SOLIDWORKS Ultimate giver din virksomhed muligheden for at forbedre innovation, effektivitet og samarbejde på tværs af teams. Hvis du vil høre mere om, hvordan SOLIDWORKS Ultimate kan hjælpe din virksomhed med at opnå succes, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning, der passer til dine behov!

Relaterede nyheder