wORKNC CAD-CAM

Alsidigt CAM-system, der ikke går på kompromis med kravene. Sikrer dig en uovertruffen overfladekvalitet og højeffektiv skrubbearbejdning.

Optimér din virksomhed med det mest alsidige CAM-system fra 2-5D til 5-akset fræsning

WORKNC logo

CAM-system fra 2.5D op til 5-akset fræsning

WORKNC er det mest alsidige CAM-system fra 2.5D op til 5-akset fræsning, uden at gå på kompromis med kravene, der er til automatisering i dag.

WORKNC er et ”i en klasse for sig”-CAM-system, der tilbyder de mest pålidelige, effektive og ikke mindst ”let-at-programmere” værktøjsbaner, hvilket resulterer i yderst høj produktivitet og sikkerhed. Værktøjsbanerne i WORKNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet. Der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen med brug af Sequences og Advanced Toolform.

WORKNC 3 + 2-indeksering

WORKNC har flere muligheder for at sikre, at de vinkler, der kræves til 3 + 2-fræsning, kan opnås på en bestemt maskine – selvfølgelig uden kollision. Kollisioner på værktøjer, værktøjsholdere, fiksturer mm. kan undgås automatisk ved hver værktøjsbane. Programmet tilbyder selvfølgelig også en komplet simulering af maskinen og værktøjsbanerne, til verificering af fremstillingsprocessen, før nc-koden sendes til maskinen.

BUDWEG CALIPER LOGO

Kundeudtalelse

"Når der er noget, jeg ikke kan løse selv, ringer jeg ind til supporten hos Edge-Team. Det fungerer superfint"

Kan man køre en moderne CNC-produktion uden at have en eneste industritekniker ansat? Hvis du spørger BUDWEG CALIPER fra Odense, må svaret være et rungende ja!

WORKNC højeffektiv skrubbearbejdning

WORKNC’s skrubstrategier genererer værktøjsbaner med mindst mulige luftspåner, lokale tilbagetræk, rundinger i hjørnerne ved HSC-bearbejdning og undgår ramp-bevægelser, når det ikke er nødvendigt. Baseret på det aktuelle emne bestemmer WORKNC, hvilke zoner der skal fjernes materiale i.

Den dynamiske styring af emnet sikrer desuden fræseprocessen. Værktøjer og værktøjsholdere tages i betragtning i real-time-opdateringen af skrubbanerne. Dette eliminerer enhver risiko for kollision, uanset længden af de anvendte værktøjer.

WORKKNC 5-akset

WORKNC øger produktiviteten på et meget konkurrencepræget område, og hjælper virksomheder fra flere brancher med at få markedsandel. Vi i Edge-Team er meget motiverede og dedikerede for at sikre, at du får fuld fordel af din nye softwareløsning fra Vero.

WORKNC 5-Axis er CAD / CAM-løsningen, der bringer alle fordelene ved 5-akset fræsning til alle brugere ved markant at forenkle kompleksiteten af denne nye teknologi med integreret kollisionssikring.

Den 5-aksede simultane bearbejdning giver brugeren mulighed for direkte at generere 5-aksede fræsebaner på emnets 3D-geometri. Disse universelle 5-aksede værktøjsbaner giver brugeren mulighed for hurtigt, at bearbejde de mest komplekse emner med maksimal pålidelighed.

Produkt

WORKNC CAD-CAM

Alsidigt CAM-system, der ikke går på kompromis med kravene. Sikrer dig en uovertruffen overfladekvalitet og højeffektiv skrubbearbejdning.
Få mere information eller et uforpligtigende tilbud

Kontakt os

WORKNC uovertruffen sletbearbejdning

WORKNC genererer automatisk fræsebaner til sletbearbejdning, og de krævede parametre kan hurtigt indtastes via det brugervenlige interface. Brugerne kan vælge mellem en lang række nøgle-optioner (tangentiel forlængelse, punkttolerance, beregningsnøjagtighed, spiralovergange) for præcist at specificere den ønskede kvalitet på sletbearbejdningen.

Med mere end 20 sletstrategier er WORKNC en af de mest omfattende CAD / CAM-løsninger på markedet. Fra disse strategier kan brugerne vælge den bedst mulige variation for det bestemte emne, uanset hvor kompliceret geometrien for denne del er.

WORKNC-boring og 2D-bearbejdning

WORKNC 2D og Drill Machining er komplette løsninger til fremstilling af prismatiske dele og programmering af alle huller i emnerne. Disse funktioner kan bearbejde kurver, overflader og geometrier samt programmere de nødvendige huller, uanset om de allerede findes på CAD-modellen eller ej.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

WORKNC - tips & tricks

5-Axis Curveset Automatic Creation

WORKNC - tips & tricks

Bottom Stock Allowance

WORKNC - TIPS & TRICKS​

New Rolling Strategy

WORKnC - TIPS & TRICKS​

5-Axis Advanced Toolform

Yderligere information

Tilmeld dig et kursus

i WORKNC

Arbejd hjemmefra

i WORKNC

Hvad gør jeg når min

licens er udløbet?

APPLICATION ENGINEER​

Kim Andersen