.

Swood Cam

SWOOD CAM gør bearbejdning af træ nemmere for dig

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SOLIDWORKS, hvilket betyder, at alle ændringer i SOLIDWORKS automatisk opdateres i SWOOD CAM. Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse hver gang panelet benyttes.

SWOOD CAM kræver ikke SWOOD Design for at kunne bruges, og det kan derfor bruges som et hvilket som helst andet CAM-program, hvor der indhentes CAD-filer.

SWOOD CAM er ikke kun til træbearbejdning, det er også godt til alle blødere materialer, som bearbejdes på en CNC overfræser som fx kompositmaterialer. Med SWOOD CAM får du mulighed for at bearbejde 2.5 akset til 5. akset.

SWOODS workflow er meget intuitivt og læringskurven er virkelig god. Med drag and drop funktionen kan du hurtigt bearbejde hele parter med få klik. Tidligere cyklusser kan nemt gemmes i Machining Libary, så du senere blot skal indsætte din tidligere cyklus og automatisk vælges værktøj og banerne for dig.

Selv den 5-aksede del er hurtig at lære. Med det lille grafikfelt nederst i alle cyklusser, kan du, imens du tilpasser dine cyklusser, se, hvad det får af betydning for din bearbejdning. Det gør derfor den 5-aksede bearbejdning nem, da du hele tiden kan se, om værktøjet vender og gør, som du ønsker, inden du validerer din cyklus.

SWOOD CAM

Videopræsentation

Vores

Kundeudtalelser

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

Video - SWOOD CAM
Video - SWOOD Design
Video - SWOOD Nesting
Video - SWOOD CAM 5 akset

Yderligere informationer

5 måder du kan optimere din træbearbejdning på
Tilmeld dig vores webinar om SWOOD
Få hjælp til anvendelsen af SWOOD
APPLICATION ENGINEER​

NILS SKOTT ANDERSEN

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.