SWOOD CAM

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SOLIDWORKS, hvilket betyder, at alle ændringer i SOLIDWORKS automatisk opdateres i SWOOD CAM

Effektivisér dine arbejdsprocesser i træbearbjedningen

SWOOD logo

SWOOD CAM gør bearbejdning af træ nemmere for dig

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SOLIDWORKS, hvilket betyder, at alle ændringer i SOLIDWORKS automatisk opdateres i SWOOD CAM. Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse hver gang panelet benyttes.

SWOOD CAM kræver ikke SWOOD Design for at kunne bruges, og det kan derfor bruges som et hvilket som helst andet CAM-program, hvor der indhentes CAD-filer.

SWOOD CAM er ikke kun til træbearbejdning, det er også godt til alle blødere materialer, som bearbejdes på en CNC overfræser som fx kompositmaterialer. Med SWOOD CAM får du mulighed for at bearbejde 2.5 akset til 5. akset.

SWOODS workflow er meget intuitivt og læringskurven er virkelig god. Med drag and drop funktionen kan du hurtigt bearbejde hele parter med få klik. Tidligere cyklusser kan nemt gemmes i Machining Libary, så du senere blot skal indsætte din tidligere cyklus og automatisk vælges værktøj og banerne for dig. 

Selv den 5-aksede del er hurtig at lære. Med det lille grafikfelt nederst i alle cyklusser, kan du, imens du tilpasser dine cyklusser, se, hvad det får af betydning for din bearbejdning. Det gør derfor den 5-aksede bearbejdning nem, da du hele tiden kan se, om værktøjet vender og gør, som du ønsker, inden du validerer din cyklus.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

SWOOD - tips & tricks

SWOOD CAM

SWOOD - tips & tricks

SWOOD Nesting

SWOOD - TIPS & TRICKS​

SWOOD Design

SWOOD - TIPS & TRICKS​

SWOOD CAM 5-akset

Kundeudtalelse

"SOLIDWORKS HJÆLPER OS TIL at få lavet vores produkter hurtigt og effektivt. vi har et godt samarbejde med edge-team, der svarer hurtigt, når der er brug for hjælp"

Lasse Lorenzen, FlowCon International

Yderligere information

5 måder at optimere

din træbearbejdning

Tilmeld dig vores

webinar om SWOOD

Få hjælp til

brugen af SWOOD

APPLICATION ENGINEER​

Kim Andersen

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud?

Kontakt os

Produkt

SWOOD

Effektivisér processerne i dit arbejde med træ - hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt