SWOOD CAM

Med SWOOD CAM kan du køre simuleringer af dine emner. Skab en optimeret produktion.

Effektivisér dine arbejdsprocesser i træbearbejdningen

swood er din cad cam software til træ

SWOOD CAM gør TRÆbearbejdning nemmere for dig

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SOLIDWORKS, hvilket betyder, at alle ændringer i SOLIDWORKS automatisk opdateres i SWOOD CAM. Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse hver gang panelet benyttes.

SWOOD CAM kræver ikke SWOOD Design for at kunne bruges, og det kan derfor bruges som et hvilket som helst andet CAM program, hvor der indhentes CAD-filer.

SWOOD CAM er ikke kun til træbearbejdning, det er også godt til alle blødere materialer, som bearbejdes på en CNC overfræser som fx kompositmaterialer. Med dette produkt får du mulighed for at bearbejde 2.5-akset til 5-akset.

SWOODs workflow er meget intuitivt og læringskurven er virkelig god. Med drag and drop funktionen kan du hurtigt bearbejde hele parter med få klik. Tidligere cyklusser kan nemt gemmes i Machining Libary, så du senere blot skal indsætte din tidligere cyklus og automatisk vælges værktøj og banerne for dig. 

Selv den 5-aksede del er hurtig at lære. Med det lille grafikfelt nederst i alle cyklusser, kan du, imens du tilpasser dine cyklusser, se, hvad det får af betydning for din bearbejdning. Det gør derfor den 5-aksede bearbejdning nem, da du hele tiden kan se, om værktøjet vender og gør, som du ønsker, inden du validerer din cyklus.

Du kan læse mere om SWOOD CAM her.

Produktvideoer

Få indblik i SWOODs funktionalitet

SWOOD - tips & tricks

SWOOD CAM

SWOOD - tips & tricks

SWOOD Nesting

SWOOD - TIPS & TRICKS​

SWOOD Design

SWOOD - TIPS & TRICKS​

SWOOD 5-akset

Kundeudtalelse

"SOLIDWORKS HJÆLPER OS TIL at få lavet vores produkter hurtigt og effektivt. vi har et godt samarbejde med edge-team, der svarer hurtigt, når der er brug for hjælp"

Lasse Lorenzen, FlowCon International

Yderligere information

5 måder at optimere

din træbearbejdning

Tilmeld dig vores

webinar om SWOOD

Få hjælp til

brugen af SWOOD

APPLICATION ENGINEER​

Kim Andersen

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud?

Kontakt os og hør mere om SWOOD CAM

Produkt

SWOOD CAM

Effektivisér processerne i dit arbejde med træ - hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt