3D CAD

Du kan også få SOLIDWORKS uden netværk til 3D CAD

SOLIDWORKS

Brugervenligt 3D tegneprogram med funktioner, der sænker omkostningerne, forkorter

udviklingstiden og får dit produkt hurtigere på markedet. SOLIDWORKS er din 3D CAD software.

Kontakt os på tlf. 70 200 392.

3D CAD

Du kan også få SOLIDWORKS uden netværk til 3D CAD

SOLIDWORKS

Brugervenligt 3D tegneprogram med funktioner, der sænker omkostningerne, forkorter

udviklingstiden og får dit produkt hurtigere på markedet.

Kontakt os på tlf. 70 200 392.

Du kan også få SOLIDWORKS uden netværk til 3D CAD
Du kan også få SOLIDWORKS uden netværk til 3D CAD

SOLIDWORKS Desktop - teknisk 3D tegneprogram

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk 3D tegneprogram, så du både kan konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt samt reducere tid og omkostninger.

Har du idéen til et produkt, giver dette produkt dig et teknisk 3D tegneprogram med redskaberne til at konstruere og designe fremragende produkter på kortere tid og med lavere omkostninger – i ét samlet program.

Find din SOLIDWORKS 3D CAD licenspakke

Alle pakker i SOLIDWORKS indeholder de nyeste funktioner, du kan have brug for i et 3D tegneprogram for at kunne designe, konstruere og dokumentere dine designs og produkter

Hent SOLIDWORKS prisliste her
SOLIDWORKS 3D CAD findes i 3 forskellige licenstyper til desktop SOLIDWORKS 3D CAD standard er den mindste af vores pakker. Du kan også få Professional eller Premium, hvis dit 3D tegneprogram skal have flere funktioner Standard SOLIDWORKS 3D CAD professional er vores mellemste pakke Professional SOLIDWORKS 3D CAD Premium er vores største pakke Premium
SOLIDWORKS 3D CAD
3D Interconnect
Part & Assembly Modeling
2D Drawing & BOM
Surface
Sheet Metal Design
Weldments
Interference Detection
FeatureWorks
2D/3D Translators
SOLIDWORKS Explorer
eDrawings
SimulationXpress
DriveWorksXpress
Motion Study
Treehouse
CAD File Comparison Tool
SOLIDWORKS CAM Standard
Visualize
Toolbox
TolAnalyst
Part Costing
ScanTo3D
eDrawings Professional
SOLIDWORKS Visualize
PDM Standard
Design Checker
CircuitWorks
Task Scheduler
Structural Analysis (Linear-Static)
Time Based Motion Analysis (Kinematics)
Advanced Flatten Capabilities
3D Interconnect for CATIA V5
SOLIDWORKS Sustainability
Routing
Assembly Costing
SOLIDWORKS logo
SOLIDWORKS 3D CAD standard er den mindste af vores pakker. Du kan også få Professional eller Premium, hvis dit 3D tegneprogram skal have flere funktioner

Standard

SOLIDWORKS logo
SOLIDWORKS 3D CAD professional er vores mellemste pakke

Professional

SOLIDWORKS logo
SOLIDWORKS 3D CAD Premium er vores største pakke

Premium

Skal du ele eller leje en SOLIDWORKS licens? Find din 3D CAD løsning lige her på siden

Skal jeg eje eller leje SOLIDWORKS 3D CAD?

For de fleste virksomheder vil det i længden være billigst  at købe de licenser, de har brug for, men der kan være gode grunde til, at en virksomhed vælger at leje sin licens – for eksempel, at SOLIDWORKS 3D CAD kun skal bruges i en begrænset periode, eller at virksomheden mangler økonomien til en stor udgift som at købe en licens.

Allerede efter to år er det langt billigere at eje sin 3D CAD licens, og dertil kommer, at der er nogle store fordele ved at eje sin licens. Det kan bl.a. være, at man kan tilgå sine filer, selvom man opsiger serviceaftalen. Ved en lejet licens vil man ikke længere kunne tilgå sine 3D CAD-filer og -data, hvis du ikke forlænger lejeperioden.

Det er op til dig og din virksomhed, om I skal eje eller leje jeres licens. Men du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Du kan også læse vores blogindlæg om forskellene og fordelene ved at eje vs. at leje sin licens.

Kontakt os

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi brugertilpassede 3D CAD løsninger, der passer til dine specifikke behov og ønsker.

Kontakt os i dag for at få mere information om, hvordan vores skræddersyede løsninger kan hjælpe dig med at opnå dine forretningsmål. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en mere succesfuld fremtid for din virksomhed.

Edge-Team logo

Application Engineer, B.SC.ME

Michael P. Skytte

Ofte stillede spørgsmål

 – Her er svarene på de spørgsmål, der oftest bliver stillet til os.

Hvorfor SOLIDWORKS?

SOLIDWORKS 3D CAD er det markedsførende Computer Aided Design (CAD) program i Danmark og bruges af mere end 2 millioner ingeniører verden over.

Med SOLIDWORKS kan du designe, konstruere, simulere og håndtere dine data nemt og effektivt. SOLIDWORKS har løsninger til alle elementer i produktudviklingsprocessen i et strømlinet og intuitivt program med en flad læringskurve, der gør det nemt for dig at komme i gang med at skabe flotte designs. 

3D CAD er en komplet platform med intuitiv brugerflade, som giver produktudviklere alle de nødvendige værktøjer til mekanisk konstruktion, kommunikation, verifikation, simulering og datahåndtering. For ikke at glemme den udstrakte kompatibilitet med tidligere udgaver af eventuelle tegneprogrammer.

Kan jeg leje SOLIDWORKS?

Det korte svar er: “Ja, det kan du godt”.

Det vil selvfølgelig være billigst i længden at købe de licenser, man har brug for.

Der kan dog være grunde til, at en virksomhed vælger at
leje sin licens – for eksempel, hvis SOLIDWORKS kun skal bruges i en begrænset periode. Det er op til dig, om du vil eje eller leje din licens.

Men du er selvfølgelig velkommen til at
kontakte os og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Læs mere om mulighederne for leje af SOLIDWORKS her.

Hvad koster SOLIDWORKS?

Prisen på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licens du har brug for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes.

SOLIDWORKS er en stor investering, og det er derfor vigtigt at finde den licens, der bedst opfylder jeres behov i virksomheden. Hvis behovet ændrer sig, kan man selvfølgelig altid opgradere til en større licens.

Har SOLIDWORKS en PDM løsning?

Hos Edge-Team tilbyder vi en PDM-løsning i form af SOLIDWORKS PDM.

Produktet bruges til at administrere og kontrollere produktdata i SOLIDWORKS-softwaren. Det giver en centraliseret placering til at gemme og styre alle produktdata såsom tegninger, 3D-modeller, simulationer, dokumentation og andre relevante filer.

Hvordan ved jeg, om min computer kan trække SOLIDWORKS?

Er du usikker på, om din computer kan trække SOLIDWORKS? På SOLIDWORKS.com kan du finde et overblik over, hvad minimumskravene er for en PC, der skal køre SOLIDWORKS 2023, men vi har skrevet en guide til dig, som gør det endnu nemmere at beslutte, om din PC kan trække SOLIDWORKS, eller om det er tid til at skifte din hardware ud.

Vil du se nærmere på, hvordan du kan optimere din produktionsvirksomhed? Eller måske skabe mere effektive workflows i udviklingsafdelingen?

Ring til os! Det koster ikke noget at drøfte dine udfordringer

+45 70 200 392 

info@edge-team.com