Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Edge-Team hjalp med udfordringerne i et nyt avanceret emne

Kvisgaard fik en forespørgsel fra den norske virksomhed H. Henriksen A/S, om de kunne producere et emne til deres Rebs Compact Launcher, et produkt, der kan skyde en rebstige afsted med høj kraft. Det er et specielt værktøj, der anvendes til at trænge ind i bygninger, skibe, broer, platforme eller klipper. Rebs Compact Launcher bliver brugt i både militære- og redningsaktioner.

Jannick Thulstrup fortalte, at de straks var interesserede i emnet, da Kvisgaard fik forespørgslen fra H. Henriksen. Det var et spændende emne og et spændende produkt, men de kunne også se, at det ville medføre nogle udfordringer. ”Det var et meget mere komplekst emne, end vi var vant til”. Derfor valgte Kvisgaard at tage fat i Edge-Team fra starten. For at få den nødvendige hjælp, inden de gik i gang med bearbejdningen af emnet.

Emnet var med dobbelt krumme overflader og ingen overflader var lige. Derfor skulle der en del overvejelse omkring hvordan emnes skulle gribes an. Hvad de skulle gøre i forhold til opspænding og så videre.

Jannick Thulstrup og Martin Lindemose, der stod for bearbejdningen af det pågældende emne hos Kvisgaard i Havdrup, kom på et særligt tilrettelagt kursus hos Edge-Team. Edge-Team viste både grundlæggende måder at løse tingene på i Edgecam og fokuserede på konkrete problematikker i forhold til emnet fra H. Henriksen. Kvisgaard fik løst de udfordringer der ville komme inden de gik i gang med bearbejdningen og produktionen af emnet. Der blev i fællesskab med Edge-Team fundet frem til den rette metode, at gribe netop dette avancerede emne an i forhold til blandt andet fixtur og opspænding.

Jannick Thulstrup fra Kvisgaard fortalte yderligere, at han faktisk var positiv overrasket over flow surface i Edgecam, fordi det var så nemt at bruge. Programmeringen i Edgecam var også med til at produktionsoptimere, hvilket har givet en bedre produktionstid.

Udover at emnet var interessant at producere, har forløbet været en god udvikling for både medarbejderne og virksomheden. 

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
19. February 2020, Odense
SOLIDWORKS PDM Standard (Admin)
24. February 2020, Egå
Edgecam elevseminar
26. February 2020, Odense

Nyt fra bloggen

Hvilken hardware giver den bedste performance for SOLIDWORKS?
Skal du opgradere din pc men er i tvivl om, hvilken hardware SOLIDWORKS kræver? Hvis det er tid til at opdatere maskinparken i din virksomhed, så får du her et par gode råd med på vejen. For...

Kunderne siger

"Deltaget på SOLIDWORKS PDM admin kursus i Egå. Utrolig hjælpsom instruktør der tager sig god tid. Lækre lokaler og beliggenhed.  "
Asbjørn Dancker-Jensen
Produktionsteknolog
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding