Vi gør klar til årets første elevseminar!

Maybritt Drexel
Business Supporter

Maybritt Drexel

Efter næsten halvandet år med nedlukning, hvor vi ikke har haft mulighed for at afholde vores årlige elevseminarer til lærlinge og studerende i vores certificeringsprogram, kan vi endelig offentliggøre datoerne for næste elevseminar.

Den 30. og 31. august 2021, afholder vi et EDGECAM elevseminar i Odense. På seminaret giver vi jeres lærlinge og studerende en god og dybdegående forståelse for EDGECAM og dets mange funktioner. De vil hurtigt få styr på jeres software, og de vil få bygget nogle stærke kompetencer op. Vi har glædet os til endelig at kunne afholde seminarerne igen, og til at give jeres lærlinge de bedste forudsætninger for at lære. Vi vil snart sende en mail ud om tilmelding til seminaret, så hold øje med indbakken.

Er dine lærlinge, elever eller studerende ikke tilmeldt certificeringsprogrammet endnu?

Når du er kunde hos Edge-Team kan dine lærlinge og elever gratis blive en del af certificeringsprogrammet. I certificeringsprogrammet oplærer vi jeres lærlinge og elever i jeres software, så I sparer penge og tid på dette. Jeres lærlinge får hurtigere en god forståelse for jeres software samt kompetencer i at bruge jeres software. Når I viser, at I går op i jeres elevers uddannelse, vil I også fremstå som en bedre læreplads.

Hvad får jeres lærlinge og elever ud af at være med i certificeringsprogrammet?

  • To årlige elevseminarer
  • Gratis deltagelse på CustomerDays
  • Gratis deltagelse på Edge-Teams konventionelle kurser, såfremt der er ledige pladser
  • Certificeret undervisningsmateriale
  • Information om software updates og andre nyheder
  • Certifikat i EDGECAM eller SOLIDWORKS

Hvis I tilmelder jeres lærling eller elev i dag, kan han/hun stadig nå at deltage i årets første elevseminar. Kontakt os eller læs mere.

Relaterede nyheder