Vi deltager til VTM-messen i Odense d. 25-28 april

Kim Andersen
Application Engineer

Kim Andersen

Vi håber at se dig til VTM messen d. 25-28 april!

Det er gratis at tilmelde sig, og du kan gøre det lige her: https://vtm-messe.dk/

Mød os på VTM – få en snak om fremtidens produktion

Vi ser frem til at deltage til VTM messen i Odense d. 25-28 april, som er den største messe i Danmark for metal- og maskinindustrien.

Vi glæder os til at præsentere de nyeste CAD/CAM-teknologier i EDGECAM, SOLIDWORKS og 3D-print. Vi medbringer bl.a. en stor 3D-printer med en byggevolume på 1000*1000*1000 mm til messen. Denne maskine er perfekt til at skabe store og fuldstørrelses dele, prototyper, værktøjer, forme, jigs og fiksturer internt.

Vi medbringer også vores CNC-træningsmaskine, så de besøgende kan afprøve en 1:1 simuleringsoplevelse af virtuel fræsning gennem maskine simulering på denne unikke HMT-maskine. Derudover medbringer vi også vores andre 3D-printere fra CreatBot, så du kan få indblik i vores produktsortiment.

Se vores CreatBot F1000 3D-printer i aktion til VTM-messen

Dette tager vi med til VTM 2023
3D printere og emner producereret

CreatBot F1000 blev skabt for at gøre industriel 3D-printning af store objekter og prototyper så let som muligt. Det er en industriel 3D-printer, der reagerer på markedets efterspørgsel og er indlejret med et nyt smart dobbelt ekstruderkit, et lukket opvarmet kammer, et automatisk nivelleringssystem og kamerastyring til store, imponerende udskrifter.

Kamerakontrolteknologien giver brugeren mulighed for at styre printningsprocessen med en APP, så du kan få den bedste printkvalitet på kortest mulig tid uden fejl. Med en hurtig opvarmningsplatform og et varmt kammer giver F1000 dig store prints med utrolige resultater i materialer af høj kvalitet.

CreatBot F1000 sætter en ny standard inden for additiv fremstilling og udvider materialekapaciteterne for store 3D-printere, det giver mulighed for at reducere omkostningerne og tiden betydeligt for flere virksomheder.

Oplev fremtiden inden for maskin simulering med denne unikke HMT-maskine

Vores HMT – CNC-træningsmaskine fra Hexagon

Med denne CNC-træningsmaskine kan lærlinge afprøve deres programmer uden risiko for at beskadige en rigtig CNC-maskine. Dette giver lærlingene mulighed for at udforske deres kreativitet og afprøve nye ideer og bearbejdningsmetoder, hvilket kan føre til en fremtidig karriere inden for maskinføring som et kreativt geni.

CNC-træningsmaskinen kan hjælpe både produktionsskoler og produktionsvirksomheder med at udvikle deres lærlinge til at blive mere erfarne inden for CNC-bearbejdning, mens man samtidig mindsker omkostningerne forbundet med reparation af maskiner på grund af kollisionsfejl.

Der er ikke kun penge at spare, men også tid for alle involverede i processen. For eksempel vil lærlinge og undervisere ikke skulle vente på en tekniker i tre dage for at reparere en CNC-maskine.

Få præsenteret de nyeste teknologier i EDGECAM

De nyeste bearbejdningsmetoder i EDGECAM

Står I og skal skifte over til et mere brugervenligt CAM-system? Så vil vi meget gerne lave en demo for dig, så du kan få et bedre indblik i EDGECAM, som er kendt for sin avancerede simuleringsteknologi, der giver brugerne mulighed for at simulere deres CAM-programmer i realtid. Dette hjælper med at minimere risikoen for fejl og forbedrer effektiviteten og hastigheden i produktionen.

EDGECAM bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer. Waveform-fræsning, dykfræsning, barrel-cutter understøttelse, optimerede værktøjsbaner og stabilitet og performance er bare nogle af de nye bearbejdningsstrategier i EDGECAM, som vi gerne vil fortælle dig mere om på stand nr. 5128.

Vi ser frem til en masse gode CAD/CAM-snakke

Vi er begejstrede for at vise alle de besøgende, hvad vi kan tilbyde, og hvordan vores teknologier kan hjælpe med at forbedre produktionsprocesserne.

Kom forbi stand nr. 5128 og se vores produkter i aktion og få en fornemmelse af, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Relaterede nyheder