Top 5 designapps i 3DEXPERIENCE

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Jeg håber, du kan bruge denne oversigt over top 5 apps i 3DEXPERIENCE. Har du spørgsmål? Kontakt os endelig, så vi kan besvare dem eller vise dig de apps i praksis.

3DEXPERIENCE er din alt-i-én cloud løsning. Her tager vi et kig på vores top 5 designapps, der er tilgængelige på 3DEXPERIENCE-platformen.

Med de adskillige 3DEXPERIENCE apps kan du med interne og eksterne samarbejdspartnere hurtigere skabe innovation med intuitivt design, avanceret simulering, fremstilling, visualisering og produktlivscyklusstyring.

Hvilke fordele er der ved 3DEXPERIENCE designapps?

Vi har tidligere lavet vores top 5 over de fedeste apps i 3DEXPERIENCE.

På 3DEXPERIENCE-platformen er der rig mulighed for at benytte designapps, der er udviklet til at støtte forskellige aspekter af designprocessen.

Fælles for designapps i 3DEXPERIENCE er fx, at de:

  • Giver mulighed for at oprette brugerdefinerede arbejdsprocesser og godkendelsesprocedurer.
  • Indeholder omfattende versionsstyringsværktøjer til at spore ændringer og genoprette tidligere versioner af projektet.
  • Er dybt integreret med platformen og tilbyder mulighed for samtidig og realtidsbaseret samarbejde.

Vores top 5 designapps i 3DEXPERIENCE

Er du i tvivl om hvilke fordele, der er ved en cloud løsning som 3DEXPERIENCE? Her kan du læse 5 gode grunde til at vælge en cloud løsning.

Der er rigtig mange apps at skulle forholde sig til, når man kommer ind på 3DEXPERIENCE-platformen – selv hvis man kun kigger på dem, der henvender sig til designprocessen. Det kan være uoverskueligt.

Derfor har vi udvalgt de 5 designapps i 3DEXPERIENCE, som vi ser størst værdi i – både som ny og mere erfaren benytter af 3DEXPERIENCE-platformen.


xShape

xshape er en app i 3dexperience

xShape kombinerer parametrisk og sub-divisional modellering, hvilket giver brugere af denne app mulighed for at skabe både friformede overflader og præcise parametriske former.

xShape-appen er designet til at være yderst brugervenlig. Det gør bl.a., at appen tilbyder værktøjer til hurtig oprettelse af konceptdesign, overflader og prototyper.

xMold

xmold er en app i 3dexperience

xMold giver brugere avancerede værktøjer til at oprette og optimere formdesign. Det inkluderer muligheder for at oprette komplekse geometrier, overfladetilpasning og kollisionsdetektion, hvilket resulterer i mere effektive og nøjagtige formdesigndetaljer.

xMold-appen er specielt designet til form- og støbeprocesser inden for fremstilling og plastindustrien.

xDesign

xdesign er en app i 3dexperience

xDesign indeholder parametrisk modellering, hvilket betyder, at brugerne kan oprette og ændre 3D-modeller ved at definere parametre og dimensioner.

xDesign inkluderer også værktøjer til simulering og analyse, så brugere kan evaluere deres designs for styrke, termisk adfærd og andre ingeniørmæssige faktorer – også i realtid med interne og eksterne interessenter.

Model Assembly Design

model assembly design er en app i 3dexperience

Med Model Assembly Design kan brugere udføre analyser og valideringer af samlingen for at sikre, at den opfylder de nødvendige krav og standarder, fx sammenstødskontrol, toleranceanalyse og styrkeberegninger.

Model Assembly Design giver også brugerne mulighed for at visualisere deres samlinger i 3D for at kontrollere, hvordan komponenterne passer sammen. Det kan hjælpe med at identificere eventuelle monteringsproblemer på forhånd.

xSheetMetal

xsheetmetal er en app i 3dexperience

xSheetMetal-appen er en specialiseret løsning, der er designet til at støtte design og produktion af arkmetalkomponenter.

Appen inkluderer en indbygget beregningsmotor, der kan beregne bøjninger, flanger og anden arkmetalgeometri automatisk. xSheetMetal hjælper med at identificere potentielle problemer som kollisionsrisici eller udfordringer i produktionen og muliggør rettidig løsning.


Kom godt i gang med 3DEXPERIENCE i dag

Vi har udformet en onboarding af dig, der ønsker at bevæge dig ind på 3DEXPERIENCE-platformen. Måske du har spørgsmål og ønsker dem besvaret, eller du ønsker en slavisk gennemgang af, hvordan du hurtigst muligt kommer i gang?

Du kan som altid tage fat i os, hvis du for eksempel har spørgsmål eller ønsker en demo af 3DEXPERIENCE.

Relaterede nyheder