Spar værktøjsskift og få flere produktionstimer i dine maskiner

Stefan Juul-Møller
Application Engineer

Stefan Juul Møller

Få de nyeste strategier i din produktion til 2021

Spar på en CAM-pakke inkl. Kursus, onsite opsætning og postprocesser
enten til fræsning eller drejning

Se mere her >>

Hvis du har flere emner i din maskine – hvad enten de er ens eller ej – så kan du spare en masse værktøjsskift med Tombstone Manager.

Tombstone Manager bruges i et multi part setup, og er med til at øge produktiviteten samt lette programmeringstiden ved bearbejdning af flere emner – hvad enten de er ens eller ej.

Det er ikke et optimeringsværktøj udelukkende til kuber, men i høj grad anvendeligt i en produktion, når man har flere emner i sin maskine – uanset om det er 3, 4 eller 5 akset. 

Du kan spare en masse værktøjskift og dermed udnytte maskinen bedre, hvem vil ikke gerne have flere produktionstimer i sin maskine? 

Serieproduktion eller mange forskellige emner?

Tombstone Manager hjælper dig med at optimere bearbejdningen, så du får færrest mulige værktøjsskift. Der er ikke begrænsninger på antal emner eller hvor mange forskellige emner Tombstone Manager kan håndtere. Du programmerer i Edgecam, og Tombstone Manager samler herefter alle programmer i ét intelligent Multi Part Setup, som bearbejder alt, hvad den kan med samme værktøj på alle emner, før der skiftes værktøj. 

På den måde er der sparet en masse værktøjsskift og en masse tid. Dette Multi Part Setup kan optimere bearbejdningen ved både ens og forskellige emner.

Edgecam Tombstone Manager del 1:

  • Traditionel kube
  • Multipart bearbejdning ud fra masterfiler

Edgecam Tombstone Manager del 2:

  • Multipart bearbejdning på 3 akset maskine
  • Flere skruestikke med ens eller forskellige emner
  • Intelligent opbygning med masterfiler

Få mere oppetid på maskinen

Tag en uforpligtende snak med os om, hvordan det kan optimere jeres bearbejdningscenter, øge oppetid på maskinen og spare tid. Vi hjælper dig med den rette løsning og den rette pris – kontakt os på telefon 70 200 392 eller via info@edge-team.com

Relaterede nyheder