Se fordelene ved DraftSight Enterprise – Optimér dit 2D CAD-arbejde

Hansjørgen Godiksen Buhrkall
Application Specialist, B.Sc

Hansjørgen G. Buhrkall

Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig eller mine kollegaer hos Edge-Team.

Med stigende omkostninger, ændringer i licensaftaler og budgetmæssige udfordringer kan det være på tide at genoverveje dine nuværende processer og værktøjer samt finde den bedste CAD-løsning til at støtte din organisation.

Her kommer DraftSight Enterprise og DraftSight Enterprise Plus ind i billedet som løsninger. De er udviklet til organisationer, der har brug for kraften af DraftSight 2D CAD, netværkslicens og implementering til flere brugere.

Med mere end ti års erfaring på markedet under SOLIDWORKS, en verdensledende aktør inden for design- og ingeniørsoftware, har DraftSight vundet tillid fra millioner af brugere over hele verden. DraftSight blev introduceret på markedet, fordi der er mellem fire og ti 2D CAD-brugere for hver 3D CAD-bruger i organisationen.

DraftSight Enterprise og Enterprise Plus med netværkslicens er skræddersyet til organisationers behov og tilbyder også integration med SOLIDWORKS®-økosystemet.

1. Netværkslicens – Optimal udnyttelse af licenser

Hvis din organisation tidligere har oplevet begrænsninger i brugen af netværkslicenser hos andre CAD-leverandører, så er DraftSight Enterprise og Enterprise Plus den ideelle løsning. Med muligheden for netværkslicenser på lokalt, regionalt eller globalt plan får du fleksibiliteten til at arbejde effektivt. Dette er uanset, om du har flere CAD-brugere, eller I befinder jer på flere lokationer. Netværkslicenser er designet til nem installation i netværksmiljøer og passer til store implementeringer.

2. Support og implementering – Start problemfrit

DraftSight Enterprise og Enterprise Plus kan købes gennem os som din lokale SOLIDWORKS-forhandler. Programmet er let at implementere takket være fuld teknisk support og en implementeringsguide. Vi kan også tilbyde produktpræsentationer og teknisk support til dit team under produktvurderingen og overgangen.

3. Interoperabilitet – Sammenkobling af løsninger

DraftSight Enterprise og Enterprise Plus integrerer problemfrit med andre Dassault Systèmes- og SOLIDWORKS-løsninger og -tjenester. Kompatibiliteten med SOLIDWORKS-designmiljøet gør det let at arbejde på tværs af platforme. Du kan også opnå realtids-samarbejde og problemfri datamanagement ved at forbinde til SOLIDWORKS PDM og 3DEXPERIENCE-platformen eller sende dit projekt til rendering, simulation eller analyse.

4. Valg af produkter – Skræddersyet til dig

Mangfoldigheden i DraftSight Enterprise-produkterne sikrer, at du finder den bedste CAD-løsning til dine behov. DraftSight Enterprise og Enterprise Plus er versioner med netværkslicens af DraftSight Professional og DraftSight Premium. De gør installation og implementering i netværksmiljøer let, hvilket er ideelt til større organisationer.

Afsluttende tanker

DraftSight Enterprise og Enterprise Plus har etableret sig som én af de fem mest populære CAD-produkter på markedet, fordi de ikke bare tilbyder solide funktioner, men også giver dig fleksibiliteten ved netværkslicens og support til organisationer.

Overvej mulighederne – her har du adgang til en førsteklasses CAD-løsning med stærk 2D-dokumentation og valget mellem 3D-design – alt sammen med netværkslicens.

Hvorfor ikke slutte dig til de millioner, der allerede har valgt DraftSight? Hos Edge-Team, hvor vi er en stolt forhandler af DraftSight Enterprise, er vi klar til at hjælpe dig med at optimere dit 2D CAD-arbejde og tage din organisation til nye højder.

Relaterede nyheder