Sådan hjælper vi dig i DriveWorks!

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Lad os hjælpe dig med DriveWorks før og under dit licenskøb. Vi tilbyder tre forskellige udgaver af DriveWorks, og du kan komme godt i gang med en 30 dages gratis prøveperiode i DriveWorks Solo lige nu.

Det kan tit være svært at komme i gang med en ny software, fordi man er i tvivl om, hvordan den helt præcis fungerer og om, hvorvidt den skaber den tiltænkte værdi. Det samme gælder for DriveWorks.

Heldigvis står Edge-Team klar med adskillige eksperter i DriveWorks, som kan guide dig inden for lige præcis det problem eller spørgsmål, som du står med.

Vi tilbyder dig:

  • Support & Service, som altid sidder klar til at hjælpe dig videre
  • Kompetence-uddannelse af dine DriveWorks-brugere

Derudover sidder vi gerne med på jeres projekter, så de kan blive lavet på den bedste og mest effektive måde samtidig med, at vi får konfigureret den ideelle løsning til lige præcis dit behov – hvad enten det gælder konfigurationen til produkt eller salg.

Lad os hjælpe dig på vej

For at sætte dig og dine medarbejdere i stand til at maksimere brugen af DriveWorks tilbyder vi diverse kurser. Her kan du få en masse faglig sparring, der med sikkerhed vil udvikle jeres kompetencer inden for DriveWorks’ værdiskabende funktioner – heriblandt Design Automation.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os her. Så glæder vi os til at give dig en masse gode råd, når du er blevet tilbudt en gratis 30 dages prøvelicens i DriveWorks Solo.

Vi værner om den kontinuerlige dialog med vores kunder, for vi ønsker, at du får mest mulig værdi ud af vores licenser – så din virksomhed effektiviseres.

Relaterede nyheder