Hvorfor er Design Automation vigtigt for produktionsvirksomheder?

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Design Automation er til dig, hvis produkter er “same, but different”, og som ønsker at effektivisere arbejdet ved at automatisere konfigureringen af produkter og salg. Læs om de forskellige DriveWorks-udgaver her.

DriveWorks er software til produktionsvirksomheder, hvis produktdesigns er ”same, but different”. Det vil sige, at dit produkts design ikke kræver væsentlige ændringer fra gang til gang. I stedet for at skabe designet fra bunden hver gang, kan du med DriveWorks’ Design Automation funktion konfigurere brugertilpassede produkter i en fart.

Automatisér dine designs med DriveWorks

Med DriveWorks kan du automatisere alt det, du vil, og du bestemmer selv hvor hurtigt.

Automatisér dine SOLIDWORKS parts og skab detaljerede tegninger. Du kan:

  • Dynamisk erstatte komponenter
  • Oprette et bibliotek med komponenter ved hjælp af intelligent genbrug af filer
  • Gemme dine filer lige, hvor du vil have dem

Ved at genbruge eksisterende materiale eliminerer du fejl og dyre, tidskrævende ændringer i designet. Hvorfor ikke spare tid og eliminere fejl og samtidig formå at løfte oplevelsen for dig selv og dine kunder?

Dine ingeniører kan bruge mere tid på at fokusere på forbedringen af produktkvaliteten, innovering af nye produkter eller at søge efter nye muligheder i markedet.

Dit salg kan i høj grad drage fordel af Design Automation igennem salgskonfiguratoren. Med et standardiseret udvalg af produktmuligheder og automatiseret tilbud kan salget effektiviseres, og kundehenvendelser kan hurtigt tages hånd om, hvilket vil lede til flere ordrer og bedre kundeservice.

Det bliver ikke nemmere for dig

Et DriveWorks Design Automation projekt er overraskende nem at skabe, konfigurere, vedligeholde og bruge.

Når først der er lavet 3D-modeller, designkriterier, formularer og skabeloner, kan de benyttes igen og igen; hvor som helst og når som helst på enhver platform – også inde i dit 3D CAD-system.

Hvis din produktionsvirksomhed kan se alle fordelene i Design Automation, kan du lige nu tilmelde dig et gratis én-dags-kursus i DriveWorks Solo med en efterfølgende gratis prøveperiode i DriveWorks Solo.

Relaterede nyheder

SOLIDWORKS ændre deres licensstruktur fra juli 2023

SOLIDWORKS ændrer sin licensstruktur fra juli 2023

SOLIDWORKS har for nyligt annonceret ændringer i sin licensstruktur, som vil træde i kraft fra juli 2023. Ændringer foretages for at imødekomme kundernes stigende behov og give dem større fordele gennem SOLIDWORKS’ licensstruktur og cloud-løsninger.

Læs mere »