Mindsk programmeringstid, materialeforbrug og programmeringsfejl markant

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Se de fede nye fordele ved RADAN 2022!

Hvis din virksomhed arbejder med pladeproduktion, kender du sikkert til problemer med lange programmeringstider, et stort materialeforbrug og kostbare programmeringsfejl. Der findes heldigvis en rigtig god løsning til dine problemer! Danmarks førende software til pladebearbejdning, RADAN, kan hjælpe dig af med problemerne.

RADAN tilbyde en række unikke produkter, der kan hjælpe dig på vej. Med RADAN får du blandt andet Radbend, der er med til at eliminere programmeringstid og -fejl til kantpresseren og samtidig generere en nøjagtig udfoldning. Derudover kan du få hjælp til at mindske dit materialeforbrug samt programmeringstid med Radprofile.

Med Radtube kan du hurtigt og effektivt generere nest af dine røremner og NC-program til din rørlaserskæremaskine. Disse er blot nogle af de produkter i RADAN, der er med til at optimere din plade- og rørbearbejdning.

RADAN’s store program-pallette kan desuden bruges til alt fra programmering af laserskærer, revolverstanser, vandskærer, flammeskærer, plasmaskærer og til kantpressere. Desuden giver RADAN dig unikke værktøjer til integration og automatisering, som med ét klik blandt andet kan lave programmer til ordrer i ERP-systemet og returnere information tilbage om status.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »