Hexagon Partner Connect 2023: Succeshistorier og Produktforbedringer

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Jeg håber, at du kan bruge disse nye informationer fra Hexagon! Lad mig vide, hvis du har brug for yderligere info.

Hexagon Partner Connect 2023: Succeshistorier og Produktforbedringer

Hexagon Partner Connect 2023 var et arrangement, hvor partnere og eksperter inden for Hexagon’s omfattende produktportefølje var samlet for at præsentere spændende nyheder og forbedringer. Edge-Team var blandt deltagerne, og vi var bl.a. oppe og præsentere vores HMT og nogle af vores succeshistorier fra sidste år.

I dette blogindlæg vil vi dykke ned i nogle af de højdepunkter, der blev præsenteret på konferencen og de seneste opdateringer af Hexagon’s EDGECAM-software.

Virtuel 5-akset CNC-maskine fra Hexagon Manufacturing Intelligence

På billedet til højre her præsenterede Ken, vores virtuelle 5-akset CNC-maskine fra Hexagon Manufacturing Intelligence, som var én af vores succeshistorier fra sidste år.

Denne CNC-træningsmaskine er en værdifuld ressource, der giver lærlinge mulighed for at eksperimentere med forskellige programmer og bearbejdningsmetoder uden at risikere at beskadige en ægte CNC-maskine.

Denne teknologi åbner dørene for kreativ udfoldelse og udforskning af nye ideer inden for maskinføring, hvilket hjælper lærlinge med at udvikle sig til fremtidens maskinmestre.

Nyheder og forbedringer i EDGECAM fra Hexagon

Hexagon’s EDGECAM-software er en af nøglekomponenterne i Hexagon’s produktportefølje, og den har også gennemgået betydelige forbedringer og opdateringer. Hasse, vores dygtige EDGECAM-ekspert, deler her nogle af de seneste nyheder og forbedringer i EDGECAM fra Hexagon-konferencen:

  1.  EDGECAMS skrubstrategier bliver kraftigt optimeret  
  2.  Smoothing support når man laver contour-drejning med b-aksen
  3.  Reife-cyklussen understøtter nu ballnose til afgratning
  4.  EDGECAM understøtter nu vertikale 6-aksede fræsere 

Nexus-platform fra Hexagon – alt samlet ét sted

Hexagon præsenterede også sin nye Nexus-platform, som kommer til at samle alle produkter og løsninger ét sted.

De fortalte, at Nexus-platformen vil være et åbent system, som kan forbindes med andre systemer; også selvom, det ikke er Hexagon-produkter. Mere info om Nexus-platformen vil komme løbende.

Hexagon Partner Connect 2023 var en begivenhed fyldt med spændende nyheder og forbedringer

Hexagon Partner Connect 2023 var en begivenhed fyldt med spændende nyheder og forbedringer i Hexagon’s produktportefølje. Det var fedt, at vi kunne præsentere vores succeshistorie om den virtuelle 5-akset CNC-maskine for Hexagon-partnere og -eksperter.

Samtidig kunne Hasse dele de seneste opdateringer i Hexagon’s EDGECAM-software, herunder optimerede skrubstrategier, smoothing support ved contour-drejning med b-aksen, forbedret reife-cyklus og understøttelse af vertikale 6-aksede fræsere. Disse opdateringer vil uden tvivl hjælpe brugerne med at opnå større produktivitet, præcision og kvalitet i deres bearbejdningsprocesser.

Hexagon Partner Connect 2023 markerede et vigtigt skridt fremad for Hexagon og dets partnere, og vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer inden for avanceret produktionsteknologi.

Relaterede nyheder