Forenkl din produktion med ét fælles softwaresystem fra RADAN

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

RADAN-software kan optimere og forenkle processer i arbejdet med tyndpladeproduktion, så du sparer du tid på unødvendigt manuelt arbejde.

Forenkl din produktion med RADAN

Der er mange led at holde styr på i processen fra tilbudsgivning til levering af det færdige produkt. RADAN er CAM-software målrettet specifikt til virksomheder, der arbejder med tyndpladebearbejdning. Softwaren kan optimere og forenkle flere arbejdsprocesser i produktionen og hjælpe dig med at spare tid på unødvendigt manuelt arbejde.

I flere virksomheder gør det sig ofte gældende, at maskiner og værktøjer i produktionen kommer fra forskellige producenter eller er af forskellige mærker. Måske gør det sig ligeledes gældende, at maskinerne arbejder med hver sin software, der gør arbejdet imellem dem udfordrende og tidskrævende?

RADAN er ét interface, der kan anvendes på tværs af maskinproducenter. Softwaren kan derfor forenkle og optimere tyndpladebearbejdning, uanset om du skærer eller stanser dine emner. Arbejdet mellem maskinerne bliver lettere uanset producent, fordi der arbejdes ud fra ét fælles interface. At implementere software fra RADAN i sin produktion betyder, at du undgår mange separate softwareløsninger til dine maskiner. Derudover uddannes dit personer i det samme interface, der gør det nemmere at kunne dække hinanden ind i produktionen.

Softwareløsninger fra RADAN kan optimere adskillige led fra beregning af tilbud til det færdige produkt. Med programmet Radqoute er det nemt og hurtigt at beregne tilbud til både nye og potentielle kunder. At beregne tilbud er det første step i ordrebehandlingen efter en kundeforespørgsel, og det kan derfor være afgørende, hvor hurtigt en virksomhed er i stand til at vende tilbage med et tilbud til kunden. Radqoute gør, at du ikke skal bruge unødvendig lang tid på manuel beregning, men hurtigt og nemt kan levere professionelle tilbud. Programmet er ikke afhængig af andre moduler for at virke, men fungerer godt i samarbejde med andre RADAN-programmer, for eksempel Radprofile eller Radpunch.

RADAN-programmer til både skæring, stansning og buk

Radprofile er software til alt i forbindelse med udskæringsprocesser af tyndplader. Programmet kan fungere på en lang række af udskæringer, herunder bl.a. laser- og vandstråleskæring. RADAN har ligeledes software, der kan gøre bukning af tyndplader lettere. Radpunch er software fra RADAN, der kan automatisere og spare dig tid, hvis du stanser emner. RADAN har ligeledes software, der kan gøre bukning af tyndplader lettere. Med programmet Radbend er det muligt at finde ud af, om man har de rette værktøjer til at udføre de buk, som en kunde ønsker, før produktionen sættes i gang. Ens værktøjer oprettes i programmet, så der altid kan foretages beregninger af svind og simuleringer af bukkene.

I både Radprofile og Radbend er RADAN-programmet Radnest inkluderet. Programmet kan hjælpe dig med at udnytte dine materialer bedst muligt ved at placere dine emner på tyndpladerne mest optimalt. Radnest er derfor både godt for pengepungen og klimaet. Dette kan du læse mere om i vores blogindlæg her og her.

Vil du vide mere om, hvordan du kan forenkle din produktion med softwareløsninger fra RADAN, eller er du interesseret i, hvordan softwaren kan implementeres i netop din produktion? Du er altid velkommen til at kontakte vores tekniske team, der står klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan ligeledes få mere information om de programmer fra RADAN, som vi kan tilbyde ved at læse mere her.

Relaterede nyheder