Hvordan får jeg min CNC-maskine til at arbejde med EDGECAM?

Kim Andersen
Application Engineer

Kim Andersen

Få et fedt tilbud på EDGECAM lige nu

For at få de korrekte koder genereret ud fra din programmering i EDGECAM, kræver det, at du har en postprocessor, der passer til din CNC-maskine. En postprocessor er en ”oversætter”, der laver banerne i EDGECAM til korrekte NC-koder. Da NC-koder er forskellige i forhold til alder på maskine, producent og styring, kræver det typisk en individuel postprocessor til hver CNC-maskine.

Vi har igennem årene lavet og tilpasset mange postprocessorer, hvilket gør, at vi har et stort bibliotek af postprocessorer fra forskellige producenter og styringer (læs mere om hvilke styringer EDGECAM understøtter). EDGECAM supporterer op til 5-akser.

En postprocessor er ikke blot en ”oversætter” – du har også mulighed for at se, om din bearbejdning ser korrekt ud.

I EDGECAM kan du simulere din bearbejdning, så du undgår uforudsete kollisioner.

Har du fra din producent eller leverandør af din CNC-maskine mulighed for at få en grafik-fil på maskine, kan grafikken implementeres i postprocessoren, så du i EDGECAM ser simuleringen med din CNC-maskine. På den måde slipper du for dyre og tidskrævende fejl.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »