Hvordan er 3DEXPERIENCE platformen at arbejde i?

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

3DEXPERIENCE er en cloudbaseret platform fra Dassault Systèmes. Platformen er et kollaborativt miljø, det er designet med samarbejde og teams for øje. Datahåndtering, samarbejde og designværktøjer er alle samlet i ét fælles interface.

Nedenfor kan du blive klogere på nogle centrale træk ved 3DEXPERIENCE-platformen.

”3DEXPERIENCE i skyen forsyner dig med en bred pallette af de førende løsninger inden for industrien. Platformen giver dig alt, hvad du har brug for, for at gøre din idé til virkelighed herunder design og ingeniørarbejde, fremstilling og produktion, simulation samt værktøjer til ledelse og samarbejde” – Dassault Systémes

Cloudbaseret

3DEXPERIENCE-platformen er et browserbaseret miljø. De eneste krav for at få adgang til platformen er en enhed med adgang til internettet og en webbrowser som fx Chrome, FireFox, Safari eller lignende. Fordi platformen kører via en browser, kan du fleksibelt tilgå den på tværs af enheder og lokationer. De cloudbaserede værktøjer er kompatible med PC, Mac og andre mobile enheder og kræver ingen installation.

Dine data styres og opbevares sikkert i skyen. Designteams arbejder mere end nogensinde før flere steder fra, fra forskellige kontorer, hjemmefra, eller mens de rejser. Med 3DEXPERIENCE-platformen kan du let tilgå dine filer og værktøjer, uanset hvor du befinder dig.

Et væld af roller og apps

Platformen indeholder et portofolie af initiativrige teknologier herunder: SOLIDWORKS, CATIA, SIMULIA, DELMIA og ENOVIA. En bred samling af apps og online servicer inden for følgende områder:

  • Ledelse og samarbejde
  • Design og styling
  • Ingeniørarbejde
  • Simulation
  • Produktion og drift
  • Marketing
3D Sculptor
3D Creator
Skræddersy din egen 3DEXPERIENCE-platform

Ethvert designteam er forskelligt, og hver bruger har sine egne behov. På 3DEXPERIENCE-platformen er værktøjerne sat sammen med roller, der er knyttet til individuelle brugere ud fra deres basis behov. Rollerne giver adgang til apps på platformen. Man kan tænke på platformens roller som en slags ’a la carte’ – det betyder, at du kan bygge din egen platform udfra præcis de værktøjer, som du behøver og fravælge dem, du ikke ønsker. Nogle roller indeholder basis værktøjer, der kan være påkrævet for alle brugere. Andre roller er særligt specialiseret til specifikke applikationer.

Roller tildeles til de individuelle brugere – på den må har hver bruger adgang til de værktøjer, som de har brug for og er ikke bundet til overskydende værktøjer, som de måske aldrig bruger.

Roller kan altid tilføjes, fjernes eller tildeles til en anden brugerne imellem. Rollerne gør det muligt for brugeren altid at have forskellige værktøjskasser til rådighed.

Forbindelse til SOLIDWORKS

Hvis der er én ting kunderne elsker ved 3DEXPERIENCE-platformen, så er det forbindelsen til SOLIDWORKS. SOLIDWORKS er industriens ledende CAD-software, der bliver anvendt af ingeniører i hele verden. 3DEXPERIENCE-platformen gør det muligt at gemme SOLIDWORKS-data sikkert i skyen. 3DEXPERIENCE Data Management-værktøjer kan tilgås direkte fra SOLIDWORKS, der gør det muligt at håndtere dine filer imens du arbejder.

3DEXPERIENCE-platformen giver dine ingeniører alt de har brug for, for at tage deres designs fra koncept til marked.

Få hjælp med at skifte til 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Overvejer du at skifte til 3DEXPERIENCE-platformen? Har du nogle spørgsmål, må du endelig tage kontakt til en af vores supportere, der med gladelig vil hjælpe dig!

Relaterede nyheder