5 måder din træbearbejdning kan optimeres med SWOOD i 2024

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Effektivisér processerne i dit arbejde med træbearbejdning.

Har du hørt om SWOOD før?

På arbejdspladser skal man finde små elementer, der kan lette presset og få alt til at køre hurtigere og flydende.

Derfor vil det nok lyde fristende for de fleste, der arbejder med træbearbejdning, at få en software, der hjælper med at effektivisere og optimere arbejdsprocesserne og produktionen af trævarer.

SWOOD Software - træbearbejdning
Oplev alle de fede funktioner i SWOOD – optimér din træbearbejdning

Denne smarte software er SWOOD. Nedenfor giver vi dig 5 gode grunde til, hvorfor og hvordan denne software til træbearbejdning gør arbejdslivet lettere for dig.

1) Giver dig en hurtigere konstruktion og sparer derfor mange arbejdstimer

Da SWOOD er et intuitivt program, kan du i SOLIDWORKS forholdsvis simpelt tegne emner til dit produkt. Det kan bl.a. være paneler, beslag, skuffeskinner og andre elementer. Bagefter er det lige til at samle i SWOOD til det møbel eller andet produkt, du vil producere.

Når først elementerne er tegnet én gang, er det meget hurtigt for dig at oprette nye produkter ud fra de emner, du allerede har konfigureret. SWOOD bliver således hurtigt til et effektivt program at arbejde i og sparer dig for timevis af arbejdskraft.

2) Minimerer menneskelige fejl

Noget af det, der både sparer dig tid og penge ved SWOOD, er, at programmet automatisk justerer dit produkt, når du ændrer størrelsen på det. Det vil sige, at elementer som skruer, beslag, låger og hængsler automatisk tilføjes eller fjernes de rigtige steder alt efter dine justeringer.

Det sørger for, at produktet i høj grad minimerer antallet af menneskelige fejl. Det kan både være dyrt og optage meget tid.

3) CAD og CAM snakker sammen i samme program

Noget af det smarte ved SWOOD er, at det både er til CAD og CAM – SWOOD Design og SWOOD CAM. Normalt er det forskellig slags software, der kan give komplikationer, når CAD-filen skal overføres til CAM-softwaren.

Det slipper man for med SWOOD, da SWOOD DESIGN og SWOOD CAM hele tiden taler sammen. Hver gang du har programmeret et emne i Design, vil CAM automatisk tilpasse sine baner efter designets størrelse.

4) Hurtigere produktion uden besværlige manuelle processer

Udover at SWOOD sørger for, at de forskellige emner tilpasser sig efter dine justeringer, er der også andre effekter i programmet, der sørger for en hurtigere produktion.

Produktet kan nemlig også optimere placeringen af dine emner på pladerne i produktionen, så du undgår mest muligt materialespild. Desuden er det langt hurtigere end at skulle gøre det manuelt og mindsker igen også manuelle fejl.

5) SWOOD kan give dig svar på priser, produktionstid og materialeforbrug samlet ét sted

En smart effekt ved SWOOD er, at man hurtigt kan få svar på, hvor meget et produkt vil koste. Dette kan lade sig gøre, da produktet kan fortælle, hvor lang tid produktionen vil tage, hvilke dele der skal bruges, og hvilket og hvor meget materiale, der skal bruges.

Derudover kan du meget hurtigt vende tilbage til dine kunder med svar på spørgsmål om priser og produktionstid. På den måde kan du få et lille forspring over konkurrenterne.

Disse 5 punkter er blot nogle af de væsentligste grunde til, at SWOOD kan hjælpe med at effektivisere og optimere dit arbejde med træbearbejdning. SWOOD har naturligvis masser af andre smarte effekter og features, du kan udforske. Giv dig i kast med SWOOD i dag.

Du kan også læse mere om SWOOD på Eficads egen hjemmeside.

Relaterede nyheder