5 måder din træbearbejdning kan optimeres på med SWOOD

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Effektivisér processerne i dit arbejde med træ

Har du hørt om SWOOD før?

På en travl arbejdsplads gælder det sommetider om at finde de små elementer i hverdagen, der kan lette presset og få det hele til at køre lidt hurtigere og mere flydende.

Derfor vil det nok lyde fristende for de fleste, der arbejder med træbearbejdning, at få en software, der hjælper dig med at effektivisere og optimere dine arbejdsprocesser og produktion af trævarer.

Denne smarte software er SWOOD, og nedenfor giver vi dig 5 gode grunde til, hvorfor og hvordan vores produkt gør arbejdslivet lettere for dig.

1) Giver dig en hurtigere konstruktion og sparer dig derfor mange arbejdstimer

Da SWOOD er et intuitivt program, kan du i SOLIDWORKS forholdsvis simpelt tegne emner til dit produkt, som paneler, beslag, skuffeskinner og andre elementer. Bagefter er det lige til at samle i SWOOD til det møbel eller andet produkt, du vil producere.

Når først elementerne er tegnet én gang, er det meget hurtigt for dig at oprette nye produkter ud fra de emner, du allerede har konfigureret. SWOOD bliver således hurtigt til et effektivt program at arbejde i og sparer dig for timevis af arbejdskræfter.

2) Minimerer menneskelige fejl

Noget af det, der både sparer dig tid og penge ved SWOOD, er, at programmet automatisk justerer dit produkt, når du ændrer størrelsen på det. Det vil sige, at elementer som skruer, beslag, låger og hængsler automatisk tilføjes eller fjernes de rigtige steder alt efter dine justeringer.

Det sørger for, at produktet i høj grad minimerer antallet af menneskelige fejl, hvilket både kan være dyrt og optage meget tid.

3) CAD og CAM snakker sammen i samme program

Noget af det smarte ved SWOOD er, at der både er CAD og CAM i programmet – DESIGN og CAM. Normalt er det forskellige slags softwares, der kan give komplikationer, når CAD-filen skal overføres til CAM-softwaren.

Det slipper man for med SWOOD, da SWOOD DESIGN og SWOOD CAM hele tiden taler sammen. Det gør, at hver gang man har programmeret et emne i DESIGN, vil CAM automatisk tilpasse sine baner efter designets størrelse.

4) Hurtigere produktion uden besværlige manuelle processer

Ikke nok med at SWOOD sørger for, at de forskellige emner tilpasser sig efter dine justeringer, er der også andre effekter i programmet, der sørger for en hurtigere produktion.

Produktet kan nemlig også optimere placeringen af dine emner på pladerne i produktionen, så du undgår mest muligt materialespild. Desuden er det langt hurtigere end at skulle gøre det manuelt og mindsker igen også manuelle fejl.

5) SWOOD kan give dig svar på priser, produktionstid og materialeforbrug samlet ét sted

En virkelig smart effekt i SWOOD er, at man hurtigt og nemt kan få svar på, hvor meget et produkt vil koste, da produktet kan fortælle, hvor lang tid produktionen vil tage, hvilke dele der skal bruges, og hvilket og hvor meget materiale der skal bruges.

Desuden gør det, at du meget hurtigt kan vende tilbage til dine kunder med svar på spørgsmål om priser og produktionstid og kan på den måde få et lille forspring over konkurrenterne.

Disse 5 punkter er blot nogle af de væsentligste grunde til, at SWOOD kan hjælpe dig med at effektivisere og optimere dit arbejde med træbearbejdning. SWOOD har naturligvis masser af andre smarte effekter og features, du kan udforske, hvis du selv giver dig i kast med SWOOD.

Relaterede nyheder