Case:

Homa Maskinfabrik: Vi stod overfor en kompleks opgave i EDGECAM

Virksomhed: Homa Maskinfabrik A/S
Med waveform i EDGECAM kunne Homa Maskinfabrik få løst deres udfordring, takket være support fra Kim hos Edge-Team.
Thunder

Udfordringen

Homa Maskinfabrik var blevet stillet en opgave fra deres kunde med en kort tidsfrist om et emne, der krævede en anderledes opsætning.
Settings

Løsningen

Med waveform i EDGECAM kunne Homa Maskinfabrik få løst deres udfordring, takket være support fra Kim hos Edge-Team.
Sort in ascending order

Fordelene

  • Support og rådgivning fra Edge-Teams kompetente tech-team
Homa Maskinfabrik

Med waveform i EDGECAM kunne Homa Maskinfabrik få løst deres udfordring, takket være support fra Kim hos Edge-Team.


Homa Maskinfabrik har eksisteret i mere end 200 år, hvilket giver dem enormt mange års erfaring indenfor maskinfremstilling, samt spåntagende bearbejdning. Homa har været kunde hos Edge-Team i efterhånden mange år, og har altid sat pris på samarbejdet.

Men da den nuværende ejer, Jesper Hawthorn, blev stillet en udfordrende opgave med kort leveringsfrist fra en kunde, måtte han ty til lidt ekstra hjælp. Den hjælp var at hente hos vores tekniker, Kim.

Hvordan løste vi udfordringen, som Jesper stod overfor?

Homa Maskinfabrik arbejder blandt andet indenfor EDGECAM og bearbejdning af mere komplekse emner. Opgaven Jesper stod overfor var noget han ikke selv var i stand til, hvorfor Edge-Team hjalp med at programmere dele af hans part.

Kim fandt en løsning gennem EDGECAMs 5-aksede bearbejdning, som netop er ideel til roterende bearbejdning, som i dette tilfælde blev løsningen. Med 5-akset simultan kan man nemlig opnå bedre mulighed for underskæringer og disse dybe lommer ved at vippe værktøjet eller komponenten.

Samtidig benyttede Kim også Waveform – noget der er standard i EDGECAM. Det er også det der omtales som dynamisk fræsning. Waveform er en højhastigheds bearbejdningsteknik, hvor værktøjsbelastningen og temperaturen opretholdes, således man sikrer at værktøjsindgrebet i materialet er konstant.

Ved at bruge denne skrub-strategi sikrer man et mere jævnt slid på sit værktøj og samtidig længere standtid.

Se hvordan maskinen kører i Waveform hos Homa Maskinfabrik

Vi sætter ære i at hjælpe vores kunder – også i pressede situationer

Der er ingen tvivl om, at Jesper fra Homa var sat overfor en kort tidsfrist fra sin kunde. Det handlede om at levere et avanceret emne – og på kort tid.

Så for at hjælpe Jesper bedst muligt i mål, så tager vi os tiden og sætter os ind i opgaven. Vores tekniker, Kim, synes disse opgaver er særligt spændende, da man får lov at arbejde på en anderledes måde konsulentopgaverne end normalt.

Vi sætter pris på, at Jesper kom til os med opgaven, så vi sammen kunne finde den bedste løsning og få gjort hans kunde tilfreds med emnet.

Jesper Hawthorn fra Homa Maskinfabrik sætter ord på samarbejdet med Edge-Team.
Image
Galleri

Se flere cases

Maskine hos Kvisgaard

Edge-Team hjalp med udfordringerne i et nyt avanceret emne

Kvisgaard fik en forespørgsel fra den norske virksomhed H. Henriksen A/S, om de kunne producere et emne til deres Rebs Compact Launcher, et produkt, der kan skyde en rebstige afsted med høj kraft. Det er et specielt værktøj, der anvendes til at trænge ind i bygninger, skibe, broer, platforme eller klipper. Rebs Compact Launcher bliver brugt i både militære- og redningsaktioner.

Læs hele casen »