Webinar

SOLIDWORKS What's New 2021 (1 af 4) Parts and Assemblies

Årets første What’s New 2021 launch event for de danske SOLIDWORKS-brugere

Endnu en gang har SOLIDWORKS tilføjet utallige forbedringer til den nye SOLIDWORKS 2021 version, der udvider funktionsdygtigheden og accelererer dine workflows. Efter stor efterspørgsel har SolidWorks øget deres fokus på præstation, pålidelighed og på at optimere tidligere arbejdsgange, så de virker præcis som du altid har ønsket, de skulle.

Se med på vores gratis online seminar d. 22/10 & 23/10 og få et indblik i nye features og spændende funktionaliteter i SOLIDWORKS.
Vi præsenterer nye funktioner og features i SOLIDWORKS 2021 for dig på et online event. Deltag på vores live webinar, hvor vi vil vise dig softwarenyhederne i SOLIDWORKS og gøre dig parat til at udnytte de nye funktioner og features. Der er naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål til vores team.

Edge-Teams SOLIDWORKS nørder har tilrettelagt et program, som vi har opdelt i 4 webinar.

Dette er del 1 ud af 4

Indhold

Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. I dette webinar ser vi på nyhederne indenfor part design (sheetmetal og weldments) og assemblies, samt hvilke forbedringer der er lavet i forbindelse med performance.

Dette er del 1 ud af 4

Se de andre webinarer i serien: SOLIDWORKS What's New 2021

Pris

Det er gratis at deltage på vores webinar 

Dato

Torsdag d. 22/10 2020
Kl. 10.00 – 10.20

Få flere informationer om SWOOD i din indbakke

Rasmus Harvits
UNDERVISER:

Rasmus Harvits

Application Engineer