Webinar

3DEXPERIENCE-Platformen ikke "kun" et PDM-system

Indhold af webinaret

3DEXPERIENCE Platformen er ikke kun et cloud-baseret PDM-system, men snarere et cloud-baseret PLM- og Governance-system med mulighed for adgang til apps, der understøtter hele din virksomheds værdikæde. Hvad vi mener med et PLM- og Governance-system og hvilke yderligere værktøjer, du kan få adgang til, vil vi drøfte i dette webinar og blandt andet se på:

• Teknisk Dokumentation
Hvordan kan du bruge værktøjer i 3DEXPERIENCE Platformen til at videreformidle produktfunktioner og udseende.

• Simulering
Simulering og afprøvning af konstruktionsvalg under udviklingsfasen bliver en større og større del af en konstruktørs opgave. Det er en tidskrævende opgave, især for din computer. Med Simulia/Abaqus på 3DEXPERIENCE Platformen kan du “off-loade” beregningstiden til skyen.

• Issue Management
Fejl i et produkt opdages ofte først i produktionen eller senere. Med issue management kan de opståede problemer nemt formidles tilbage til udviklingsafdelingen, og både historik og ændringer gemmes sammen med produktet.

• xShape, xSheetMetal, xDesign mm.
3DEXPERIENCE Platformen indeholder en række programmer/applikationer, der kan supplere eller erstatte din SOLIDWORKS. Hvis du arbejder med komplekse dobbeltkrumme overflader, kan xShape måske være en løsning, eller hvis du kun arbejder med tyndplade, kan det være, at du kan nøjes med xSheetMetal.

Om 3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE er en cloud-baseret platform, hvor ingeniører, leverandører, producenter og alle andre parter kan dele designs, produktanalyser og simuleringer, samt kommunikere og dele viden om produkter og projekter.

Platformen har en række værktøjer, der giver jeres designteams adgang til designoplysninger når som helst og hvor som helst. Jeres teams kan oprette dashboards til at administrere projekter, oprette communities for at chatte og dele idéer og oprette samt synkronisere filer mellem skyen og lokale harddiske.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 21/8-2024
Kl. 10.15 – 11.00

michael skytte fra edge-team
UNDERVISER:

Michael P. Skytte

Application Engineer