Webinar

PDM/PLM i skyen - og mere.

Indhold af webinaret

3DEXPERIENCE Platformen forbinder alle virksomhedens mest vitale ressourcer – mennesker, softwareværktøjer og data i et sikkert cloudbaseret miljø og giver dermed en platform for nemmere overblik over forløb og ressourcer i et produktudviklingsprojekt. I dette webinar vil vi fra en konstruktørs synsvinkel se på, hvordan 3DEXPERIENCE Platformen kan understøtte vedkommendes arbejde.

Fuld integreret i SOLIDWORKS
Som konstruktør behøver du ikke forlade dit velkendte SOLIDWORKS-miljø for at anvende 3DEXPERIENCE; det er fuldt integreret.

Samarbejde og kommunikation
I 3DEXPERIENCE Platformen gives mulighed for at samarbejde og kommunikere med alle, der er involveret i en udviklingsproces. Hele forløbet og al kommunikation bliver dermed gemt sammen med udviklingen som en vital del af forløbet.

Versionskontrol og Datahåndtering (-management)
Med versionskontrol og datahåndtering sikres, at der holdes styr på koncept- og udviklingsiterationer, ændringer og opdateringer. Dermed sikres en “single-source-of-truth” for alle udviklingsrelevante data.

• Hvor som helst – Når som helst
Med den cloudbaserede 3DEXPERIENCE-platform fra Dassault Systèmes har du adgang til dine data hvor som helst og når som helst. Det kræver bare internetadgang og en internetbrowser.

Om 3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE er en cloud-baseret platform, hvor ingeniører, leverandører, producenter og alle andre parter kan dele designs, produktanalyser og simuleringer, samt kommunikere og dele viden om produkter og projekter.

Platformen har en række værktøjer, der giver jeres designteams adgang til designoplysninger når som helst og hvor som helst. Jeres teams kan oprette dashboards til at administrere projekter, oprette communities for at chatte og dele idéer og oprette samt synkronisere filer mellem skyen og lokale harddiske.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 20/3-2024
Kl. 10.15 – 11.00

michael skytte fra edge-team
UNDERVISER:

Michael P. Skytte

Application Engineer