Webinar

Gå fra AutoCAD til DraftSight

Indhold af webinaret

Til dette webinar vil du opleve, hvor nem overgangen er fra det velkendte AutoCAD til DraftSight 2D CAD. I DraftSight kan du opnå de samme mål som i AutoCAD.

  • Brugergrænseflade: Udforsk den familiære brugergrænseflade i DraftSight og lær at navigere rundt.
  • Nøglekommandoer og genveje: Opdag vigtige kommandoer og genveje i DraftSight, som svarer til dem i AutoCAD.
  • Funktioner og værktøjer: Lær om de forskellige værktøjer og funktioner i DraftSight, der gør arbejdet med CAD-design nemmere.
  • Filkompatibilitet: Få indsigt i, hvordan DraftSight håndterer AutoCAD-filer og sikrer kompatibilitet mellem de to platforme.
  • Økonomiske fordele: Lær, hvordan overgangen til DraftSight kan reducere omkostningerne i forhold til AutoCAD samtidig med, at produktiviteten opretholdes.

Om DraftSight

DraftSight til 2D CAD-tegning og 3D Design gør det muligt at konstruere, redigere og vise DWG- og DXF-filer. Det er et meget intuitivt program, der leverer en række avancerede funktioner, så du kan skabe professionelle designs. Med produktet kan du opretteredigerevise og Mark-up-kommentere enhver form for 2D og 3D DWG-fil.

Programmet er nemt at komme i gang med, og det har ikke en stejl indlæringskurve. Da produktet understøtter både DWG og DXF-filer, kan du nemt åbne filer fra dit tidligere CAD-program. 

Derfor er DraftSight også en god løsning til dig, der tidligere har brugt fx AutoCAD.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 17/4-2024
Kl. 10.15 – 11.00

tom nielsen
UNDERVISER:

Tom Nielsen

Application Engineer