Webinar

3DEXPERIENCE for den projektansvarlige

Indhold af webinaret

3DEXPERIENCE er bestemt ikke kun til konstruktører, så i dette webinar vil vi se på, hvilke værktøjer og applikationer en projektansvarlig kan udnytte for at kommunikere med udviklingsteamet og resten af organisationen.

Collaborative Tasks
Overvågning og opfølgning af den enkelte projektdeltagers opgaver er en projektleders/ansvarlig “ypperliges” opgave. Collaborative Tasks giver hver projektdeltager overblik over deres planlagte opgaver og mulighed for at melde tilbage på disse.

Projekt Planlægning
Projektlederen kan forbinde den enkelte projektdeltagers opgaver med projektplanen og dermed sikre og kontrollere, at et projekt kører efter planen, og at delopgaver udføres til aftalt tid.

Issue Management
Der vil altid opstå problemer under et udviklingsforløb, som på en struktureret måde skal videreformidles til den person, der skal tage handling på dette problem.

Change Order og Route Management
Problemer i udviklings- og produktionsfasen kan ofte udløse en ECR eller ECO, som der i løbet af projektforløbet skal tages stilling til. Med Issue, Change og Route Management kan hele forløbet følges, dokumenteres og godkendes.

Om 3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE er en cloud-baseret platform, hvor ingeniører, leverandører, producenter og alle andre parter kan dele designs, produktanalyser og simuleringer, samt kommunikere og dele viden om produkter og projekter.

Platformen har en række værktøjer, der giver jeres designteams adgang til designoplysninger når som helst og hvor som helst. Jeres teams kan oprette dashboards til at administrere projekter, oprette communities for at chatte og dele idéer og oprette samt synkronisere filer mellem skyen og lokale harddiske.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Onsdag d. 6/11-2024
Kl. 10.15 – 11.00

michael skytte fra edge-team
UNDERVISER:

Michael P. Skytte

Application Engineer