SOLIDWORKS What’s New 2024 – Top 5 forbedringer

SOLIDWORKS 2024 bringer en række spændende nye funktioner og forbedringer, og der er særligt fem forbedringer, der er game-changers for den daglige SOLIDWORKS-bruger.

SOLIDWORKS 2024

– Vores tekniske konsulent, Emil, vil her gennemgå hans top 5 med dig.

’Save as’ til tidligere SOLIDWORKS-version

SOLIDWORKS 2024

Man har i SOLIDWORKS 2024 muligheden for at gemme en SOLIDWORKS Part, Assembly eller Drawing to årgange bagud. Det betyder, at man i 2024-versionen har muligheden for at gemme filer, som kan åbnes af en kollega eller samarbejdspartner der bruger en 2022- eller 2023-version af SOLIDWORKS.

Form Sheet Metal emner med Stamp

SOLIDWORKS 2024
SOLIDWORKS 2024

Med den nye feature ’Stamp’ kan man nu let og hurtigt bruge en sketch til at forme pladeemner som ønsket. Her har man også muligheden for at vælge radius på rundinger i formen og værktøjet, så resultatet kan tilpasses de reelle forme og værktøjer, som skal bruges i produktionen.

Highlight Overridden Dimensions

SOLIDWORKS 2024

Det kan ofte være svært at finde frem til dimensioner, som er manuelt overskrevet på en tegning.

Derfor giver det god mening, at man nu har muligheden for at fremhæve dimensioner, der er overskrevet, med en farve. På den måde skiller de sig ud fra de øvrige mål og kan let rettes eller fjernes.

Brug af eksisterende sketch til Hole Wizard

SOLIDWORKS 2024
SOLIDWORKS 2024

Hulplaceringer kan nu defineres på en 2D sketch og derefter anvendes direkte i ’Hole Wizard’. Punkterne i sketchen bliver automatisk brugt til placering, og man har muligheden for at fravælge de punkter, der ikke skal bruges.

Check Out History

SOLIDWORKS 2024

For at skabe et mere nuanceret overblik over, hvem der retter i filer og hvornår, kan brugere af PDM nu se, hvem der har ”checket” filer ud, samt hvornår de har gjort det.

På den måde er det lettere at følge de rettelser, der foretages gennem et helt projekt.

Tak, fordi at du læste med 🙂

Jeg håber, at dette blogindlæg har gjort dig klogere på de nye forbedringer! Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig eller mine kollegaer hos Edge-Team.

Du kan læse mere om nyhederne i SOLIDWORKS 2024 her

Relaterede nyheder