SMAP3D: ISOMETRIC

Det tredje element i den typiske proceskæde ved konstruktion af procesanlæg er isometriske tegninger til produktion af procesanlæg.

Vil du vide mere om Smap3D?

Hvad kan Isometric hjælpe dig med?

En isometrisk tegning er en teknisk tegning i form af en isometrisk repræsentation af produktion af rørledninger. Denne type tegning viser rørledningerne med alt indhold og alle dimensioner i længde, bredde og højde.

Denne procesanlægsdesignløsning er nem at installere og betjene. Det er meget billigere end de traditionelle planlægningssystemer. Vi lukker hullet mellem anlæg, udstyr og maskinkonstruktion.

Isometric er integreret i SOLIDWORKS. Kombinationen af SOLIDWORKS sammen med Smap3D Isometric resulterer i en mere produktiv proces, der gavner maskin- og anlægsbyggere.

  • De isometriske tegninger af rørene genereres automatisk
  • Ønskede justeringer kan gøres brugervenlige i Smap3D Isometric-brugerfladen
  • Smap3D Isometric konverterer alle de 3D-rørledninger, der er oprettet med Smap3D Piping – med alle indbyggede komponenter og lagrede egenskaber
  • Tilgængelige outputformater er: DXF, DFT, SLDDRW eller DGN.

Isometric opfylder dine specifikke krav!

Smap3D Isometric er en meget konfigurerbar software til at skabe isometriske tegninger af rørene og procesanlægget. Systemet kan tilpasses fuldt ud, så det opfylder brugernes specifikke krav, arbejdsmetoder og tegnestandarder. Forskellige styklister (for eksempel materialeliste) kan automatisk vises på tegningen.

Softwareinstallationen leveres med 10 foruddefinerede typografier. Disse kan bruges direkte eller ændres i forhold til dine egne krav. Med Smap3D er du nemlig i stand til at oprette dine egne brugerdefinerede symboler. 

Vil du blive klogere på Smap3D?

Udfyld og indsend formularen - så tilmelder du
dig vores mailflow om Smap3D!

Lær mere om Smap3D Plant Design

Yderligere information

Læs om de mange

fordele ved Smap3D

Hvilke industrier får

gavn af Smap3D?

Vælg mellem flere

produkter

APPLICATION ENGINEER

Andreas Vind