Nyheder i RADAN 2022.1

Søren Ølholm Larsen
Area Sales Manager - Fyn & Sjælland

Søren Ølholm Larsen

Bliv endnu klogere på RADAN og dets mange fordele.

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer

RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software for at drage fordel af de seneste nye funktioner, herunder:’ 

Import af 3D-filer: 

  • Ændringer i Nest Projects: Der er nye måder at importere filer til nesting, som omfatter DESIGNER-filer, RADAN .sym-filer og .CSV-filer, der er med til at forbedre dine processer og kommunikationen med logistiksystemer. Du har nu mere kontrol over nesting processen, hvilket tillader en endnu større optimering af dit materialeforbrug. 
  • Rapportering: Part identificering er blevet forbedret ved at tilføje standard rapportfunktionalitet til fremstillingen af labels. Labels kan defineres frit og kan indeholde ordrespecifik information, der kan forbedre materialeflowet i organisationen. 
  • Automatisk nesting: Automatisk nesting gør det nu muligt at kategorisere parts til ’pre-cut’ blank nesting og ’single-part’ nesting, så det logistiske flow af parterne optimeres yderligere uden at gå på kompromis med automatiseringen. 
  • Værktøj: Ny funktionalitet til stansemaskiner gør det lettere at foretage finjusteringer på en part i værktøjsapplikationen og tilføjer samtidig sikkerhedsfunktioner for at advare om potentielt farlige situationer.  

Radmax / RadTube 

  • Skæring: Nye strategier til skæring af konstruktionsstål sikrer, at værktøjsmaskinen og materialet bliver brugt til dets fulde potentiale. 
  • Nesting: Forbedringer i nestingen tillader flere mulige orienteringer for parter, der kan forbedre materialeudnyttelsen. Desuden gør den nu større funktionalitet i styringen af assembly sporing af parter i produktionsprocessen endnu bedre.  

Radbend 

  • Flere automatiseringsfunktioner gør det muligt at bruge Radbend med en mere succesfuld og automatisk måde, hvilket reducerer dit tidsforbrug. 
  • Og mange flere… 

Vi håber, du kommer til at elske at bruge RADAN 2022.1 og dets nye funktioner. Hvis du har spørgsmål eller feedback i forhold til den nye version, må du endelig tage fat i os – så er vi klar til at hjælpe dig. Tak fordi du fortsat bruger RADAN.  


RADAN til svejsning

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »