Marketing, Kommunikation & HR Manager

Lis-Linette Knoth Grand

Lis-Linette Knoth Grand

Thomas har en baggrund som maskinarbejder med CNC, og har siden uddannet sig til maskiningeniør. Inden han startede som application engineer hos Edge-Team havde han haft flere stillinger som projektingeniør. Thomas har mange års erfaring indenfor konstruktion og produktion i SOLIDWORKS.

Derudover elsker han at hjælpe og at dele sin viden med andre, hvilket giver ham og kunderne nogle spændende, hjælpsomme og lærerige samtaler. Thomas har været en del af teamet siden maj 2017 og er konsulent for SOLIDWORKS, RADAN og DriveWorks.

Thomas er 44 år og har en positiv tilgang til livet. I sine få timers fritid uden børn spiller han rollespil og væver brikvævning til fremvisning på vikingemuseer. Han elsker desuden sin Commodore konsol, og invaderer gerne hele stuen, når han skal spille.

Portræt af Peder
Portræt at Thomas
Portræt af Kim
Portræt af Nils
Portræt af Steffan Juul Møller
Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Edge-Team har over 14 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.