NCSIMUL 2022

Fjern risikoen for kostbare kollisioner og mindsk arbejdstimerne markant i produktionen med NCSIMUL 2022. 

Vil du se hvordan NCSIMUL 2022 ser ud i din produktion?

Arbejder du med spåntagende bearbejdning?

Så kender du måske den her frustrerende situation:

Du har brugt lang tid på at sætte et program op i dit CAM-software. Alt ser perfekt ud når du simulerer produktionen i CAM-programmet, men når du kommer ud til maskinen, går det galt. Måske er det postprocessoren, måske er det begrænsninger på din maskine eller måske det parametrene, der er sat forkert op. I hvert fald er der pludselig en masse fejl, som ikke blev opdaget i CAM-softwaren. 

Det betyder, at du nu skal bruge tid på ændre programmet. Tid, som ville være bedre brugt på noget andet. Men hvad nu, hvis du kunne være 100 % sikker på, at det du så på din computerskærm også var det, der skete ude på maskinen?

Det kan du takket være NCSIMUL. I stedet for at læse på værktøjsbanerne i dit CAM-program læser NCSIMUL direkte på NC-koderne. 

På den måde slipper du for at skulle lave den sidste test ude på maskinen, men kan vide dig sikker på, at du kører din produktion uden risiko for kollisioner. 

Med den nyeste version af NCSIMUL, NCSIMUL 2022, får du:

  1. Adgang til MachiningCloud databasen 
  2. Bedre mulighed for dokumentation
  3. Hurtigere simuleringer 
Du kan se alle nye funktioner og forbedringer i NCSIMUL 2022 ved at downloade brochuren herunder. 

Har du styr på din digitale tvilling?

NCSIMUL er mere end bare et kraftfuldt program til simulering. Programmet fungerer som din maskines “digitale tvilling”, hvilket vil sige en digital kopi af maskinen.

Det betyder, at den fysiske skruestik og de fysiske dimensioner bliver sat ind i NCSIMUL, så det du ser på din computerskærm er en 100 % gengivelse af det, du ser ude i produktionen. 

På den måde kan du være helt sikker på, at NCSIMUL vil opdage alle fejl og kollisioner, inden du kører programmet på maskinen. 

NCSIMUL styrer hele bearbejdningsprocessen fra NC-programmet til den bearbejdede del, hvor det optimerer, verificerer og simulerer g-koder. Det betyder, at du med en enkel simulering er på forkant i din produktion.

NCSIMUL håndterer alt, der er relateret til fræsning, boring og drejning fra en simpel 3-akset bearbejdning til de mest avancerede mill/turn maskiner.

Vil du prøve NCSIMUL 2022

Udfyld og indsend formularen - så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Få din maskine til at arbejde 15 % hurtigere

Hvis du bruger NCSIMUL, har du mulighed for at tilføje modulet Optitool.

Som navnet indikerer hjælper Optitool med at optimere den måde, din maskine arbejder på. Mere konkret sørger softwaren for at reducere de tidspunkter, hvor din maskine “skærer i luft”.

Alt efter dit emne og længden på dit program kan det betyde, at din maskine i gennemsnit arbejder 15 % hurtigere. 15 % lyder måske ikke af meget, men hvis du kører programmer på 4 timer, løber det hurtigt op.

Nedsat arbejdstid betyder mere oppetid på din maskine, hvilket i sidste ende tager sig godt ud på bundlinjen.

Har du råd til at din maskine havarerer?

Måske sidder du lige nu og tænker at du ikke har brug for et dyrt simuleringsværktøj, fordi du kender din maskine og din postprocessor og ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan.

Selvom du uden tvivl har ret, er det alligevel værd at tænke over de omkostninger det får, hvis din maskine havarerer og dit værktøj går i stykker. 

Ikke nok med at du skal bruge tid og ressourcer på at købe og udskifte værktøjet, hvilket kan være dyrt nok i sig selv. 

Du så skal du også leve med de omkostninger det har, at din maskine står stille. Det kan hurtigt kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, hvis produktionsstoppet varer flere timer eller måske endda dage.

Derfor er ikke nogen overdrivelse at hævde, at et simuleringsværktøj vil tjene sig selv hjem, hvis bare det kan stoppe din maskine fra at havarere én gang.  Og med et værktøj som NCSIMUL, der læser direkte på NC-koder, kan du være 100 %  sikker på at undgå fejl og kollisioner. 

Se de nye muligheder i NCSIMUL 2022

Herunder får du et indblik i de mange forbedringer i NCSIMUL 2022.

edgecam - tips & tricks

Coolant Animation

edgecam - tips & tricks

Machine Digital Twin (MDT) Offer

edgecam - tips & tricks

Embedded Documentation

edgecam - tips & tricks

Machine Cloud Connection

edgecam - tips & tricks

Simulation Improvement

Yderligere informationer

Hvad består EDGECAM af?
Hvilke licenser har du brug for?
Tilmeld dig et EDGECAM kursus
Sådan kommer du i gang med EDGECAM
Nyhederne i 2021
Portræt af Kim
APPLICATION ENGINEER

Kim Andersen