WEBINAR ON-DEMAND: DELMIAWORKS

Se webinaret og lær, hvordan du kan anvende SOLIDWORKS og DELMIAworks til din industri 4.0 produktion

Få mere at vide om DELMIAWORKS

Se webinaret:

"Digitaliser din produktionsproces med SOLIDWORKS og DELMIAworks"

Lær, hvordan DELMIAworks og SOLIDWORKS kan være ingeniørens ører og øjne igennem hele produktets livscyklus! Med DELMIAworks får du nemlig et genialt værktøj til at administrere hele produktets livscyklus – i dette webinar gennemgår vi, hvordan programmet kan hjælpe dig:

Fra koncept, simulation og design af prototype til produktion og end-of-life — i hele produktets livscyklus er det nødvendigt, at design- og produktionsingeniører konstant kan overvåge projekter for at sikre, at facon og funktion opnås, at kvalitet opretholdes, og at produktionsomkostninger minimeres. Der er meget der skal holdes øje med – men hvordan skal en ingeniør holde styr på alle produkter og deres status, samt undtagelser, for at sikre, at produkter i høj kvalitet bliver produceret med færre fejl?

Det er her DELMIAworks og SOLIDWORKS kommer ind i billedet! I dette webinar gennemgår Søren, hvordan DELMIAworks kan automatisere strømmen af produktions- og kvalitetsdata for at hjælpe ingeniøren med at holde styr på alle produkter hele vejen igennem produktionen. DELMIAworks er et produktions ERP/MES system, der er født på produktionsgulvet og skræddersyet til dit produktionsmiljø. DELMIAworks kan strømline jeres processer og give jer kontrol fra start til slut gennem hele jeres virksomhed.

Indhold

I dette webinar gennemgår Søren, hvordan et ERP og MES system automatiserer strømmen af produktions- og kvalitetsdata for at:

  • Forbedre produktionshastigheder
  • Reducere fejl og mangler
  • Administrere kvalitet og inspektioner
  • Kontrollere priser 
    … og meget mere

Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.