Vi er stadig en del af Nordens største CAM-team

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Nordic Manufacturing Intelligence blev stiftet i 2016 og består af fire store CAM-leverandører fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere lige her.

For godt og vel seks år siden indgik vi i et stort CAM-samarbejde på tværs af Norden. Samarbejdet er i den grad stadig kørende, og vi har netop været i Norge for at udveksle idéer og dele viden med vores samarbejdspartnere.

Det store CAM-samarbejde går under navnet Nordic Manufacturing Intelligence og fordeler sig over Danmark, Sverige, Norge og Finland. Selvfølgelig Edge-Team fra Danmark, men derudover Edge Technology fra Sverige, Jærtek fra Norge og Pathtrace Oy fra Finland – alle med mindst 15 års erfaring fra CAM-branchen. Sammenslutningen blev stiftet i 2016 og har kørt lige siden. Meningen med samarbejdet er at styrke vores interne kompetencer i de fire virksomheder og på den måde blive bedre i stand til at hjælpe vores kunder.

Vi bliver bedre af at udfordre hinanden

Sammen har vi aftalt, at vi skal slå hovederne sammen en gang om måneden for at udveksle succeshistorier og på den måde blive klogere og få idéer til, hvordan vi hver især bedre kan udvikle os. Her kommer vores teknikere til at snakke sammen månedligt for at dele erfaringer og måske endda udfordre hinanden på deres metoder og måder at gøre tingene på.

Kunder bruger nemlig EDGECAM på forskellige måder – og ligeledes har vi forskellige måder at hjælpe vores kunder på. Derfor får du rigtig meget gavn af, at vi på tværs af NMI slår hovederne sammen og får idéer udefra.

Derfor får du rigtig meget gavn af, at vi på tværs af NMI slår hovederne sammen og får idéer udefra.

I alle fire virksomheder har vi nemlig en tendens til at føle, at vi har den rigtige måde at gribe tingene an på – derfor er det rigtig godt at blive udfordret lidt på vores ståsteder, og du som kunde får derfor også meget ud af, at vi henter viden udefra og får nye og bedre metoder til at supportere dig på.

Samlet set giver Nordic Manufacturing Intelligence os mulighed for at dele viden og supporterfaring med andre dygtige CAM-specialister, og vi får gode sparringspartner, som vi kan spørge til råds, når vi har behov for det. Alt sammen for at kunne hjælpe dig bedre som kunde!

Relaterede nyheder