Vend hurtigt tilbage til kunderne med nøjagtige og visuelle tilbud

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Prøv en gratis online demo på DriveWorks
Se fordelene ved de tre forskellige DriveWorks-udgaver

Der har aldrig været bedre muligheder for en kunde, når der skal vælges produkt, end der er nu. Hvis man ikke finder, hvad man leder efter på en hjemmeside, klikker man blot videre på den næste i rækken.

Derfor har det heller aldrig været vigtigere for salgsafdelinger rundt omkring i verden at kunne vende tilbage til kunden hurtigt muligt, med det kunden ønsker. Her kan SOLIDWORKS DriveWorks hjælpe dig godt på vej.

Levér hurtige og præcise tilbud til dine kunder

For at forhindre, at kunderne vælger konkurrenten, er det tid til at give dit salgsteam et ordentligt værktøj, der fundamentalt ændrer, hvordan I sælger. Med DriveWorks kan du hurtigt og enkelt levere præcise og professionelle tilbud til dine kunder.

Når der er tale om komplekse produkter, kan det normalt tage lang tid at udregne en pris til kunden manuelt. På den tid kan kunden nå at finde en ny udbyder mange gange. Med DriveWorks kan du på få minutter udregne priser på selv de mest indviklede produkter samtidig med, at du kan præsentere kunden for produktet visuelt.

Du kan derfor hurtigt vende tilbage til dine kunder med helt nøjagtige tilbud samt en visuel præsentation af produktet i 3D.

Gør dit salgsteam en kæmpe tjeneste

DriveWorks ændrer ikke kun, hvordan du sælger – det gør det også meget nemmere. Ikke nok med at du hurtigt kan vende tilbage til kunden med tilbud, så er det også professionelle og flotte visuelle tilbud, du kan præsentere. Du kan nemlig på få minutter skabe kundekonfigurerede tilbud og præsentere dem online til kunden i 3D. Det giver kunden en wow-effekt, og du forbedrer kundeoplevelsen markant.

Kunden kan også selv være med til at træffe valg med en online konfigurator, hvor kunden selv kan sidde og designe sit produkt. Ellers kan kunden være med undervejs, i mens du designer produktet – det er nemlig med DriveWorks hurtigt og let hele tiden at kunne dele produktet med kunden i 3D online.

Du kan også markedsføre jeres egne produkter online i 3D. Det får jeres hjemmeside til at se mere professionel ud og er igen med til at hjælpe jeres salg.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »