Fordelene ved de tre DriveWorks-udgaver

Hvis du ofte sidder og konstruerer produkter, der kan konfigureres på utallige forskellige måder, vil det helt sikkert hjælpe dig at få automatiseret denne proces. Så slipper du for at bruge timevis af arbejdskraft på at konfigurere dine designs manuelt, og desuden eliminerer du nogle af de typiske fejl, der kan forekomme.

DriveWorks kan fås i tre forskellige udgaver – DriveWorksXpress, DriveWorks Solo og DriveWorks Pro – og nedenfor kan du læse en lille gennemgang af de største fordele ved de tre udgaver.

Husk, at du kan modtage 30 dages gratis prøveversion til DriveWorks Solo her.

DriveWorksXpress

Med en SOLIDWORKS licens får du gratis adgang til DriveWorksXpress ved blot at aktivere programmet i SOLIDWORKS. Gennem programmet behøves du blot at konfigurere dine designs én gang, og derefter kan du genbruge det på forskellige måder igen og igen.

Ved at genbruge opgaverne frigiver du tid, og du kan derfor fokusere mere på produktudvikling og -innovation. Desuden er programmet med til at eliminere fejl ved at bruge regler, hvilket også sparer dig for tidskrævende designændringer.

Du kan opdatere til Solo eller Pro, lige når det passer dig.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo giver dig en mere kraftfuld designautomatisering i SOLIDWORKS end DriveWorksXpress og er stadig med til at spare dig tid, eliminere fejl og fokusere på de vigtigt ting i produktudviklingen.

Det er hurtigt og nemt at oprette og konfigurere brugerdefinerede produkter i SOLIDWORKS med DriveWorks Solo ved let at automatisere dine SOLIDWORKS-parts, -assemblies og detaljerede tegninger. Tilføj dine eksisterende data og brug dem i dine formularer og inden for dine regler. Få også vist resultater, når du angiver designkrav, før du genererer endelige modeller, tegninger og dokumenter.

Det er med til at spare dig tid og øge produktkvaliteten, at du automatisk kan oprette nøjagtige produktionstegninger. Du har desuden fuld kontrol over lagringsplaceringen og mappestrukturen for filer, der er oprettet i Solo. Derudover er der en indbygget formulardesigner, der hjælper dig med at konfigurere gyldige permutationer.

Alt dette er med til at sikre, at du hurtigt kan besvare salgsforespørgsler med helt nøjagtige dokumenter.

DriveWorks Pro

DriveWorks Pro er den komplette løsning til designautomatisering i SOLIDWORKS. Den indeholder alt hvad Solo og Xpress tilbyder og meget mere, og desuden konfigureres Pro problemfrit i jeres systemer. CPQ er et centralt begreb i Pro-udgaven.

De brugerdefinerede produkter bliver leveret hurtigere og med større nøjagtighed med Pro, og du kan sørge for, at den ideelle løsning bliver konfigureret hver gang med intelligent, regelbaseret og guidet salg. Desuden kan de brugerdefinerede produkter også konfigureres på enhver enhed med DriveWorks Live, hvilket også giver dig fuld kontrol over hvem, hvad og hvornår med en intelligent arbejdsproces.

Du kan også konfigurere produkter i 3D på en hvilken som helst enhed med DriveWorks 3D Preview, og desuden kan du oprette mange forskellige dokumenttyper i Pro. Overfør også nemt data mellem DriveWorks og andre virksomhedssystemer og brug eksterne data i dine DriveWorks-projekter til at skabe gode brugeroplevelser.

Validering eliminerer fejl, øger kvaliteten og sikrer, at du kun tilbyder produkter, der kan fremstilles – så bliver kunderne altid tilfredse.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »