Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Janne Ringsholt Nielsen

Customer Experience Consultant
T70 200 392

System Requirements 2020

10/07/2019

Opdaterede systemkrav for SOLIDWORKS op mod Microsoft

Nu banker sommerferien på døren for de fleste af os og inden vi ser os om, er det blevet efterår og den nye 2020-version af SOLIDWORKS er klar til download og installation. I den forbindelse vil vi gøre opmærksom på, at visse af Microsofts ældre produkter ikke vil understøtte, de kommende versioner af SOLIDWORKS.

Så hvis din virksomhed går med konkrete tanker om systemændringer, så vil det være en god idé at læse med her.

Når SOLIDWORKS i slutningen af næste år udruller version 2020 sp5, bliver det den sidste version, der understøttes af Windows 7 (64-bit).

Windows 8.1 (64-bit) har allerede med SOLIDWORKS 2018 sp5, nået sin udløbsdato og nyere versioner af SOLIDWORKS kan ikke installeres på systemer, der styres af denne.

SOLIDWORKS-versioner nyere end 2019 sp5 understøttes ikke af Windows Server 2012 R2 og SQL Server 2012.

For virksomheder, der trækker data fra Excel eller Word, vil det også være værd at vide at SOLIDWORKS-versioner nyere end 2018 sp5 ikke understøttes af Excel og Word 2010 samt at SOLIDWORKS 2020 sp5 bliver den sidste version, der understøttes af Excel og Word 2013.

 

 

Du kan se den fuldstændige liste over End of Life Announcements og opdaterede systemkrav på SOLIDWORKS’ website her: https://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html

 

Hold øje med bloggen. Den går ikke på sommerferie bare fordi vi gør…

God sommer.

Næste kurser

SOLIDWORKS Simulation Professional
19. September 2019, Odense
SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
23. September 2019, Odense

Nyt fra bloggen

SOLIDWORKS VAR Performance Tuning Workshop
SOLIDWORKS VAR Performance Tuning Workshop i Cambridge   I denne uge har supportteamet været afsted til 2 dage med tætpakket program, hvor vi er blevet stopfodret med opdateret viden om SOLIDWORKS og hele spektret af...

Kunderne siger

"Vi har gået fra 2D til 3D konstruktion stort set uden problemer. Vi er langt mere konkurrencedygtige i dag. Faktisk har vi købt 9 licenser på under halvandet år. Solidworks har været et rigtigt godt match for os. "
Kenneth Doolewerdt
Scansteel Production
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding