System Requirements 2020

Rasmus Harvits
Application Engineer

Rasmus Harvits

Opdaterede systemkrav for SOLIDWORKS op mod Microsoft

Nu banker sommerferien på døren for de fleste af os og inden vi ser os om, er det blevet efterår og den nye 2020-version af SOLIDWORKS er klar til download og installation. I den forbindelse vil vi gøre opmærksom på, at visse af Microsofts ældre produkter ikke vil understøtte, de kommende versioner af SOLIDWORKS.

Så hvis din virksomhed går med konkrete tanker om systemændringer, så vil det være en god idé at læse med her.

Når SOLIDWORKS i slutningen af næste år udruller version 2020 sp5, bliver det den sidste version, der understøttes af Windows 7 (64-bit).

Windows 8.1 (64-bit) har allerede med SOLIDWORKS 2018 sp5, nået sin udløbsdato og nyere versioner af SOLIDWORKS kan ikke installeres på systemer, der styres af denne.

SOLIDWORKS-versioner nyere end 2019 sp5 understøttes ikke af Windows Server 2012 R2 og SQL Server 2012.

For virksomheder, der trækker data fra Excel eller Word, vil det også være værd at vide at SOLIDWORKS-versioner nyere end 2018 sp5 ikke understøttes af Excel og Word 2010 samt at SOLIDWORKS 2020 sp5 bliver den sidste version, der understøttes af Excel og Word 2013.

Du kan se den fuldstændige liste over End of Life Announcements og opdaterede systemkrav på SOLIDWORKS’ website her: https://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html

Hold øje med bloggen. Den går ikke på sommerferie bare fordi vi gør…

Relaterede nyheder