Gratis certificeringskoder til kunder på supportaftale

Portræt Thomas
Application Engineer, B.Sc.Me.

Thomas Hougaard Skipper

Som SOLIDWORKS bruger har du muligheden for at tage en række online eksaminer; certificeringer

For nogle er det en måde at måle sig selv på, men i forbindelse med jobskifte kan det også være nyttigt at have papir på sin erfaring.

Det koster ikke noget. Det eneste det kræver er et personligt SOIDWORKS-ID. Det kan være det samme som det, du bruger, når du downloader SOLIDWORKS-filer. Du skal blot være opmærksom på at dit certifikat udstedes til det ID, du logger ind med, så hvis du logger på med afdelingens fælles-ID, så kommer dit navn ikke på og så er det spildte kræfter at tage en certificering. Denne guide hjælper dig i gang – både hvis du allerede har et personligt ID og hvis du skal oprette et.

Du starter på https://www.solidworks.com/how-to-buy/subscription-services-certification-offers

Her scroller du ned til ”Next Steps”, hvor du følger vejledningen (også noteret herunder)

certificeringskoder til kunder på supportaftale

1. Gå ind på siden: https://3DEXPERIENCE.VirtualTester.com

2. Login med dit 3DEXPERIENCE certificeringskonto (a), eller opret en ny (b) 

Login 3dx
3DEXPERIENCE

3. Click på $ i listen til venstre og click ”start here”

SOLIDWORKS Subscription

4. Herefter skal din konto valideres til at være på aktiv subscription, med dit customer portal login, med dit serial number tilføjet din bruger profil. https://customerportal.solidworks.com

Solidworks customer

5. Herefter kan du vælge 3 eksaminer du vil have en voucher til. Du kan vælge én i hver kolonne.

Subscription verified

6. Herefter kommer der 3-6 koder. (CSWP har 3 koder) GEM DISSE KODER TIL SENERE BRUG

7. Herefter installeres TesterPRO client (2) (findes i højre kolonne) ved at downloade installa-tionsprogrammet, installere det i en mappe som du nemt kan finde igen, og åbne ”Tangix TesterPRO.exe”

certificeringscenteret

8. Vælg sprog og login i programmet, ved hjælp af e-mail og kode, som bruges ved certifice-ringscenteret. 

9. Vælg SolidWorks i oversigten og tast en af koderne fra punkt 6 i Event ID-feltet foroven.

Event ID-feltet

10. Tryk på OK og så er du i gang. 

Værd at vide inden du klikker OK:

Når du klikker OK, så er din kode brugt og ugyldig til login i frem-tiden. Så det er godt at være forberedt. 

Tester-programmet kører i et vindue uafhængigt af dit SOLIDWORKS’ programvindue. Hvis du har mulighed for at have testeren og SOLIDWORKS kørende på hver sin skærm, kan du se begge samtidig – det kan være rart, men er ikke en forudsætning.

Du har brug for stabilt internet. Hvis du mister forbindelse til nettet og din certificering afbrydes, er der ingen mulighed for at genoptage den senere.

Sådan foregår en certificering:

Enhver certificering er opgivet til at vare et vist antal minutter. I testeren er der indbygget et stopur, som går i gang, når du klikker Start Exam. 

Du får en række opgaver/spørgsmål, som skal besvares i vilkårlig rækkefølge. 

I nogle opgaver skal du downloade en part og ændre den. 

Andre opgaver består af 2D tegninger af en part, som skal bygges fra bunden, tildeles et materiale og vejes. Den korrekte vægt målt i gram med 2 decimaler, tastes ind i testeren eller vælges blandt 4 svarmuligheder. Hvis der ikke er en svarmulighed, som passer nøjagtigt, så har du lavet en fejl. Da parten ofte skal redigeres og bruges igen i den efterfølgende opgave, vil det være bedst at gå tilbage og rette fejlen, så du ikke også får fejl i næste del af opgaven.

Når tiden er gået, afsluttes din eksamen og dine point tælles sammen. Hvis du er færdig før, kan du også selv afslutte certificeringen. Hver opgave, som er rigtigt besvaret, giver et antal point. Ved de opgaver, hvor du skal taste tal ind, må svaret afvige med 1%. 

Du får resultatet med det samme. Dine point regnes sammen så du kan se, hvor du ligger i forhold til max-point og bestået-grænsen. Derudover får du at vide, hvor dine forcer ligger og hvor du evt. skal læse mere på lektien inden næste forsøg.

Held og lykke.

Relaterede nyheder