Features på assembly niveau

Peder Skovlunden-Pedersen
Technical Manager, B.Sc.Me.

Peder Skovlunden-Pedersen

  • Læs mere om SOLIDWORKS her

“Jeg har lavet en feature på assembly-niveau, hvordan får jeg den til at blive vist på de påvirkede parter, når jeg åbner dem?”

I nogle tilfælde giver det mening at anvende ”features” på assembly niveau. Dette kan være en stor fordel, når man arbejder med konstruktionsbegrebet ”top down”. Eller hvis man ved ”bottom up” vil udnytte fordelen ved at kunne referere til bestemte områder i sin assembly. Et eksempel kan være, at man har tre parter, der skal boltes sammen. I stedet for at håndtere hver enkelt part/feature, kan man drage fordel af kun at skulle lave en enkelt feature på assembly niveau.

Du kan lave følgende features på assembly-niveau:

  • Extruded Cut
  • Revolved Cut
  • Holes (Hole Series, Hole Wizard and Simple Hole)
  • Swept Cut
  • Fillets
  • Chamfers

I disse assembly features har du mulighed for at vælge, om de kun skal være en del af assembly, eller om featuren skal føres videre ud i de parter, den påvirker. Funktionen hedder ”Propagate feature to parts”

Propagate feature to parts

Med denne funktion vil man se, at featuren bliver kopieret over til den eller de parter, som den påvirker. Man kan kun editere denne feature direkte fra parten, hvis man højreklikker på featuren og trykker ”Edit in context”. Dette vil åbne assemblien, der refereres til.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »