Bruger du Weldments hver dag, og kender du Structure Systems?

Rasmus Harvits
Application Engineer

Rasmus Harvits

  • Deltag i vores SOLIDWORKS Weldments kursus her

Første version af Structure Systems så dagens lys med 2019-versionen og er en overbygning på Weldments-modulet. Når du konstruerer en weldment-part, skal du bruge en sketch som indeholder linjer for hver unik structural member. For at bygge et Structure System, behøver du meget mindre sketch geometri. 

Så med denne skecht (markeret med rødt = to (kun 2!) sketch points) og 4 reference planes

Structure Systems - skecht

kan du lave denne konstruktion:

Konstruktion i Weldments

I princippet behøver du kun sketch geometri til at definere de 2 første members (primary members) i et Structure System. Resten (secondary members) bygges op med udgangspunkt i disse primary members. Herefter kan systemet færdiggøres ved hjælp af pattern-kommandoer.

Det er smart! 

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »