.

SOLIDWORKS Weldments

På dette kursus lærer du brugen af SOLIDWORKS Weldments-modulet, som er et tidsbesparende redskab ved bjælke- og rørkonstruktioner.

Lær at oprette svejste konstruktioner ved hjælp af blandt andet 3D sketching. Der anvendes Structural Members fra design-biblioteket, som gør at opbygningen af svejste konstruktioner går lynhurtigt. Du vil på kurset blive fortrolig med de funktioner, kommandoer og menuer, der gør dig i stand til at få det optimale udbytte at Weldments-funktionen. Kurset er et 1 dags kursus fra kl. 9:00 til 15:30.
  • Sketch og profiler
  • Bearbejdning af profiler
  • Weldment Cut List
  • Library Feature Parts
  • Configurations
  • Weldments med valsede profiler

Øvelser og opgaver

Der vil være flere forskellige opgaver og øvelser, der alle repræsenterer typiske design- og modelleringsopgaver. Da hver deltager arbejder forskelligt og der kan være forskellige niveauer af erfaring, sørger vi for, at alle kan følge med og at der er tid til spørgsmål.

Udbytte

Kurset har til formål at give dig et omfattende indblik i Weldmentsdelen i SOLIDWORKS.

Undervisningsform

Kurset er af højt fagligt niveau og med praksisnær undervisning. Undervisningen er opgavebaseret træning. Hvor vi fokuserer på funktionerne i softwaren, vi ser på processen og proceduren, der vil hjælpe dig med at løse en opgave. Gennem færdiggørelse af de forskellige designopgaver kommer du til at lære de nødvendige kommandoer, indstillinger og menuer.

Kursusmateriale

Undervisningsmaterialet du får udleveret, er en bog, hvor de forskellige arbejdsopgaver er i. Bogen er på engelsk.

Forudsætninger for deltagelse

For at du får størst udbytte af kurset er det en fordel, at du har deltaget på de andre grundlæggende SOLIDWORKS kurser (SOLIDWORKS essentials) samt har erfaring med produktudvikling og evt. med svejste konstruktioner.
Pris
4.000 DKK ex. moms.
Varighed
1 dag
Edge-Team medarbejder snakker i telefon
Mangler du svar?

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig hele vejen i mål med dine kursus-ønsker.

Tilmelding

Kurset afholdes efter behov – kontakt Edge-Team for yderligere info.