SOLIDWORKS ændrer sin licensstruktur fra juli 2023

Hansjørgen Godiksen Buhrkall
Application Specialist, B.Sc

Hansjørgen G. Buhrkall

Jeg håber, at dette blogindlæg opfylder dine behov! Lad mig vide, hvis du har brug for yderligere hjælp.

SOLIDWORKS ændrer sin licensstruktur fra juli 2023

– læs her hvad det har af betydning for dig

SOLIDWORKS har for nyligt annonceret ændringer i sin licensstruktur, som vil træde i kraft fra juli 2023. Ændringer foretages for at imødekomme kundernes stigende behov og give dem større fordele gennem SOLIDWORKS’ licensstruktur og cloud-løsninger.

Mange af SOLIDWORKS’ kunder ser værdien i at opretholde et nødvendigt innovationspres i deres virksomheder.

Global koordinering og synliggørelse af data, processer og applikationer, robust og opdateret infrastruktur, større fleksibilitet, datasikkerhed samt hastigheden af opgraderinger er alle faktorer, der hjælper med at bevare og øge kundernes konkurrencefordele.

SOLIDWORKS har også oplevet en betydelig efterspørgsel fra deres kunder om at blive hjulpet ind i denne transformation og få fuldt udbytte af deres investeringer i SOLIDWORKS’ produkter og data. Som svar på dette har SOLIDWORKS annonceret følgende ændringer fra juli 2023:

1: Alle nye køb af SOLIDWORKS Desktop CAD-licenser omfatter Cloud Services som en del af abonnementet. 

2: Alle eksisterende SOLIDWORKS Desktop CAD Subscription-licenser vil have mulighed for at opgradere med Cloud Services mod et gebyr, men du kan også fortsætte med din nuværende aftale.

3: Tidsbegrænsede/ TERM licenser til SOLIDWORKS Desktop CAD Standard vil fortsat være tilgængelige uden Cloud Services efter 1. juli

4: Alle nye ejerskabs licenser til desktopporteføljen kræver en subscription på to år. Hvis du vælger ikke at forny dit abonnement efter to år, vil din desktoplicens være evigt tilgængelig på din desktop. Dog, vil du ikke længere have adgang til Cloud Services, CAD, versionsopgraderinger og support.

5: Nye subscription/serviceaftaler og tidsbegrænsede/TERM licenser til SOLIDWORKS Desktop CAD-produkter, men ikke resten af desktopporteføljen (PDM, Simulation, Composer osv.), vil opleve en stigning i prisen. Prisstigningen sikrer fortsatte investeringer i SOLIDWORKS’ kvalitetsprodukter samt avanceret Cloud-infrastruktur.

Det betyder det for dig, der ønsker at investere i SOLIDWORKS:

Vi har altid været dedikerede til at imødekomme vores kunders behov og sikre deres succes. Derfor er vi glade for at meddele, at alle nye køb af SOLIDWORKS Desktop CAD-licenser fremover vil omfatte Cloud Services som en integreret del af abonnementet. Dette betyder, at du får adgang til endnu flere værktøjer og ressourcer, så du kan udnytte potentialet i dine SOLIDWORKS produkter og tjenester til det fulde.

Det betyder det for dig som SOLIDWORKS-kunde:

Vores eksisterende SOLIDWORKS Desktop CAD Subscription-kunder har mulighed for at opgradere med Cloud Services mod et gebyr. Vi forstår, at forskellige virksomheder har forskellige behov, så du kan også vælge at fortsætte med din nuværende aftale uden at ændre noget. Vi ønsker at give dig fleksibiliteten til at træffe den bedste beslutning for din virksomhed.

Alle nye permanente licenser til desktopporteføljen kræver en subscription på to år. Hvis du vælger ikke at forny dit abonnement efter to år, vil din desktoplicens være evigt tilgængelig på din desktop. Dog vil du ikke længere have adgang til Cloud Services, CAD, versionsopgraderinger og support.

En anden ændring, der vil finde sted, er en prisstigning for nye Subscription/service-aftaler og TERM-licenser til SOLIDWORKS Desktop CAD-produkter. Denne prisstigning er nødvendig for at sikre fortsatte investeringer i kvalitetsprodukter og avanceret Cloud-infrastruktur. SOLIDWORKS er forpligtet til at levere førsteklasses-produkter og -support til sine kunder, og denne prisjustering vil bidrage til at opretholde denne standard.

Lejelicenser vil stadigvæk være tilgængelige uden Cloud Services efter 1. juli

For at sikre at du har mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dit behov, vil tidsbegrænsede licenser til SOLIDWORKS Desktop CAD Standard stadig være tilgængelige uden Cloud Services efter 1. juli. Vi ønsker at give dig mulighed for at tilpasse din løsning efter dine specifikke krav og præferencer.

Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål om ændringerne i SOLIDWORKS’ licensstruktur

Vi garanterer, at Edge-Team er her for at imødekomme dine unikke behov og sikre din virksomhed succes. Vores dedikerede team står klar til at besvare alle dine spørgsmål og fortælle mere om, hvordan denne ændring kan komme til at påvirke dig og din virksomhed.


Relaterede nyheder